Θρίλερ στη Μεσσηνία με γυναικείο πτώμα θαμμένο κάτω από τσιμέντο (vid)

Θρίλερ στη Μεσσηνία με γυναικείο πτώμα θαμμένο κάτω από τσιμέντο (vid)
Ανατριχιαστική υπόθεση στην Κυπαρισσία με το πτώμα μιας γυναίκας να βρίσκεται θαμμένο κάτω από το τσιμέντο σε αυλή σπιτιού.

Το πτώμα μια γυναίκας βρέθηκε θαμμένο κάτω από τσιμέντο στην αυλή σπιτιού στην Άνω Κυπαρισσία το πρωί της Τετάρτης (1/9), όπως αναφέρει το gargalianoionline.gr.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό δείχνουν ότι το πτώμα να ανήκει στην 42χρονη, εξαφανισμένη, Ρουμάνα Μόνικα Γκιους, η οποία διέμενε μαζί με τον σύντροφό της στο συγκεκριμένο οίκημα, με τον σύζυγό της να έχει φύγει από καιρό για τη Ρουμανία.

Αυτό που οδήγησε τις αρχές να ψάξουν στο συγκεκριμένο σημείο ήταν το γεγονός ότι υπήρχε διαφορετικό χρώμα τσιμέντου στην αυλή της οικίας. Έτσι, σήμερα το πρωί σκαπτικό μηχάνημα παρουσία της αστυνομίας έσκαψε το σημείο και βρέθηκε το πτώμα θαμμένο κάτω από το τσιμέντο.

Κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα είχαν γίνει έρευνες το προηγούμενο διάστημα σε πηγάδι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

Δείτε το βίντεο από το σημείο