Κρήτη: Πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο χωρίς μάσκα και θα πληρώσει πρόστιμο

Newsroom
Κρήτη: Πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο χωρίς μάσκα και θα πληρώσει πρόστιμο
Πήγε για... μαλλί και βγήκε κουρεμένος ένας πολίτης στο αστυνομικό τμήμα Χανίων...

Ένας πολίτης πήγε για υπόθεσή του στο αστυνομικό τμήμα Χανίων, αλλά είχε την ατυχή έμπνευση να μην φορά μάσκα. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τα αστυνομικά όργανα που του βεβαίωσαν την παράβαση και εκ των πραγμάτι κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο σύμφωνα με το Creta24.gr.

Eν τω μεταξύ στην Κρήτη οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ και βεβαιώθηκαν: 7 παραβάσεις για περιορισμό κίνησης στο Ηράκλειο. 2 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε επιβάτες λεωφορείων στα Χανιά, ένα πρόστιμο στον πολίτη που πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο (η περίπτωση που αναφέρθηκε), 4 παραβάσεις σε πελάτες καταστημάτων και 5 παραβάσεις σε εργαζομένους καταστημάτων.

Στο Ρέθυμνο 4 πρόστιμα αφορούν σε υπαλλήλους καταστημάτων που δεν φορούσαν μάσκα. Στο Ηράκλειο 4 πρόστιμα βεβαιώθηκαν σε επιβάτες ΙΧ για μη χρήση μάσκας, 3 σε εργαζόμενους καταστημάτων για τον ίδιο λόγο και στο Λασίθι δεν φορούσαν μάσκα 2 οδηγοί λεωφορείων και 4 επιβάτες ΙΧ.

Εξάλλου σε 1 κατάστημα στα Χανιά και σε 2 στο Ηράκλειο βεβαιώθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7 ημέρες αναστολή επειδή έπαιζαν μουσική.