Μαξίμου για Μητσοτάκη: «Με ελάχιστες εξαιρέσεις, έχει περάσει το καλοκαίρι στο γραφείο»

Μαξίμου για Μητσοτάκη: «Με ελάχιστες εξαιρέσεις, έχει περάσει το καλοκαίρι στο γραφείο»
Το Γραφείο Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη απάντησε με ανακοίνωση στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα».

«Απάντηση» στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή δημοσίευμα της ΑΥΓΗΣ που ανέφερε «ανάπαυλες» τις περιοδείες στην Ελλάδα, του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού από το Μέγαρο Μαξίμου, που έκανε λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του, επέλεξε να ενημερώνει δημοσίως τους πολίτες για το πρόγραμμά του. Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, βέβαια, ότι εδώ και δύο χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των κυβερνητικών καθηκόντων. Καθημερινά, και σε όλα τα μέτωπα, μέσα και έξω από τη χώρα.

Αποτελεί λοιπόν απροκάλυπτη χυδαιότητα όταν το κομματικό έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει για “13 ανάπαυλες του πρωθυπουργού”, όταν είναι γνωστό ότι, με εξαίρεση ελάχιστες μέρες, έχει περάσει το καλοκαίρι στο γραφείο του με καθημερινή δραστηριότητα όπως θα μπορούσαν να διαπιστώσουν οι συντάκτες του κομματικού δημοσιογραφικού “περιστρόφου” αν επισκέπτονταν την επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού (https://primeminister.gr).

Διαπράττει μάλιστα την αθλιότητα η “Αυγή” να χαρακτηρίζει “ανάπαυλες” τις περιοδείες του πρωθυπουργού σε διάφορες περιοχές της χώρας όπως η Μεσσηνία, τα Γιάννενα, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τα εγκαίνια νοσοκομείου στη Χαλκίδα, την παρουσίαση προγράμματος ηλεκτροκίνησης στην Αστυπάλαια, ακόμη και την παρουσία του στο μνημόσυνο του πατέρα του στα Χανιά.

Η “δολοφονία χαρακτήρα” του πρωθυπουργού γνωρίζουμε ότι αποτελεί κεντρική επιλογή του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Κι όχι μόνο αυτό. Οι επιθέσεις περιλαμβάνουν και τη σύζυγο ακόμη και τα παιδιά του. Κι όλα αυτά επειδή στον ΣΥΡΙΖΑ αδυνατούν να αντιπαρατεθούν πολιτικά μαζί του. Η αδυναμία πολιτικής αντιπαράθεσης είναι ξεκάθαρη. Τη βλέπουν όλοι οι πολίτες.

Πληροφορούμε λοιπόν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του, ότι ο πρωθυπουργός και θα περιοδεύει για να βρίσκεται κοντά στους πολίτες και να λύνει προβλήματα και θα περνάει τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο του με τον τρόπο που επιλέγει. Ο πολιτικός βούρκος, μπορεί να είναι επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται όμως να συμπαρασύρει σε αυτόν τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Το γραφείο Τύπου μάλιστα του πρωθυπουργού παραθέτει ενημερωτικό σημείωμα με τις δραστηριότητες των κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα ως πρωθυπουργών τον μήνα Αύγουστο, όπως προκύπτουν από τις ανακοινώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού.