Ο Σπάικ Λι προωθεί τη θεωρία περί ελεγχόμενης κατάρρευσης των «Δίδυμων Πύργων» βγάζοντας και ντοκιμαντέρ (vid)

Ο Σπάικ Λι προωθεί τη θεωρία περί ελεγχόμενης κατάρρευσης των «Δίδυμων Πύργων» βγάζοντας και ντοκιμαντέρ (vid)
Η τελευταία θεωρία συνομωσίας αναφέρει ότι οι πύργοι του World Trade Center δεν έπεσαν από τα αεροπλάνα της τρομοκρατικής επίθεσης, αλλά από ελεγχόμενη κατεδάφιση.

Στην Αμερική αρέσκονται στις… θεωρίες συνομωσίας. Αρέσκονται στο να αμφισβητούν, να αμφιβάλλουν. Στη μεγάλη λίστα των «θεωριών» ήρθε ο ιδιόρρυθμος σκηνοθέτης Σπάικ Λι να βάλει προσθέσει ακόμα μία: Αυτή για τους «Δίδυμους Πύργους»!

Θα έχετε ακούσει ίσως αρκετές θεωρίες συνωμοσίες για την 11η Σεπτεμβρίου του 2001. Όπως κάποιοι γνώριζαν για την επίθεση και είχαν πάρει ρεπό εκείνη την ημέρα και πολλές άλλες. Η τελευταία λοιπόν αναφέρει ότι οι πύργοι του World Trade Center δεν έπεσαν από τα αεροπλάνα της τρομοκρατικής επίθεσης από την Αλ Κάιντα, αλλά ήταν μία ελεγχόμενη κατεδάφιση που έγινε με μηχανισμούς που είχαν τοποθετηθεί από μέσα.

Αυτή τη θεωρία, προωθεί ο Σπάικ Λι, ο διάσημος χολιγουντιανός σκηνοθέτης, καθώς έφτιαξε και ντοκιμαντέρ, 8 ωρών, το οποίο θα είναι «σπασμένο» σε 4 επεισόδια. Ήδη έπαιξε το ένα από την HBO και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.