Συγκλονίζει η ποπ σταρ του Αφγανιστάν: «Μια μάνα μου έδινε να πάρω μαζί μου το μωρό της»

Συγκλονίζει η ποπ σταρ του Αφγανιστάν: «Μια μάνα μου έδινε να πάρω μαζί μου το μωρό της»
Η ποπ σταρ του Αφγανιστάν Aryana Sayeed μίλησε για την απόδρασή της από την κόλαση του Αφγανιστάν.

H Aryana Sayeed είναι ίσως η πλέον διάσημη ποπ σταρ στο Αφγανιστάν. Και μία από τις/τους τυχερές/ους που κατάφεραν να δραπετεύσουν από την κόλαση των Ταλιμπάν. Γιατί περί κολάσεως πρόκειται επί γης.

Η Aryana Sayeed, που μπήκε σε στρατιωτικό αεροπλάνο των ΗΠΑ με τον αρραβωνιαστικό της Hasib Sayed, μοιράστηκε τη συγκλονιστική ιστορία από τη διαφυγή τους, από το Αφγανιστάν.

«Ένιωθα ότι θα πεθάνω εκεί... Κυριολεκτικά», είπε και συνέχισε: «Είναι σαν ένα θαύμα το ότι καταφέραμε και βγήκαμε έξω από τη χώρα». Μιλώντας για το αεροδρόμιο και το χάος που επικρατεί, η Aryana συγκλονίζει, λέγοντας πως μια μάνα της έδινε να πάρει μαζί της το παιδί της...

«Δεν μπορώ να χωρίσω ένα μωρό από τη μητέρα του και η μητέρα του ήθελε πραγματικά να πάρω το μωρό μαζί μου, αλλά τότε δεν μπορούσα», είπε και συμπλήρωσε: «Οι στρατιώτες με ρώτησαν αν αυτό το μωρό ήταν δικό μου και είπα: "Κοίτα δεν είναι δικό μου, αλλά μπορείς να την αφήσεις να μπει, γιατί το μωρό θα πεθάνει; "και μου είπαν:" Συγγνώμη κυρία. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό».

Η ποπ σταρ ήρθε σε επαφή με τους συγγενείς της και της είπαν πως είναι απελπιστικά εκεί: «Έχουν μείνει χωρίς φαγητό και στέγη και ζουν με τον φόβο. Η καρδιά μου απλώς αιμορραγεί γι 'αυτούς».