Αλμυρός: Oικιακή βοηθός νάρκωνε ηλικιωμένη για να της αρπάζει χρήματα και ρολόγια

Αλμυρός: Oικιακή βοηθός νάρκωνε ηλικιωμένη για να της αρπάζει χρήματα και ρολόγια
H 62χρονη αλλοδαπή έριξε άγνωστη μέχρι στιγμής ουσία στο γάλα τoυ θύματος με αποτέλεσμα να κοιμηθεί και στη συνέχεια να αφαιρεσει ρολόι και χρήματα

Aπίστευτη υπόθεση ληστείας στον Αλμυρό Bόλου εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς. Οικιακή βοηθός νάρκωνε ηλικιωμένη που πρόσεχε με σκοπό να τη ληστεύει σύμφωνα με το e-thessalia.gr. Συγκεκριμένα συνελήφθη μία 62χρονη αλλοδαπή, για ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος 79χρονης καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με καταγγελία που προηγήθηκε, η αλλοδαπή, εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του πρωινού της παθούσας, έριξε άγνωστη μέχρι στιγμής ουσία στο γάλα της, με αποτέλεσμα να κοιμηθεί. Στη συνέχεια, η δράστιδα αφαίρεσε από το χέρι της ένα ρολόι, μεγάλης χρηματικής αξίας και αποχώρησε από την οικία. Επιπλέον, καταγγέλθηκε ότι προχθές το πρωί έλαβε χώρα παρόμοιο περιστατικό σε βάρος της παθούσας, από το πορτοφόλι της οποίας αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις η δράστιδα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, στα διόδια των Αφιδνών Αττικής και ακολούθως προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, όπου και συνελήφθη. Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -16- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

ΠΗΓΗ: Reader.gr