Αυτοϊκανοποιήθηκε στην τζαμαρία γιατί δεν του άνοιξε την πόρτα

Αυτοϊκανοποιήθηκε στην τζαμαρία γιατί δεν του άνοιξε την πόρτα
Ένας 35χρονος άντρας πήγε σε κλειστή ταβέρνα και ζητούσε από τη γυναίκα που καθάριζε να του ανοίξει, αλλά όταν εκείνη αρνήθηκε αυτός… αυτοϊκανοποιήθηκε. Όταν αφέθηκε ελεύθερος διέπραξε δύο κλοπές.

Και μη χειρότερα που λέμε… Ένας 35χρονος συνελήφθη στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αφέθηκε ελεύθερος αλλά στη συνέχεια συνελήφθη ξανά για κλοπές!

Όπως αναφέρει το ekriti, ο 35χρονος πήγε έξω από μία ταβέρνα, αλλά εκείνη την ώρα ήταν κλειστή. Μέσα υπήρχε μόνο μια γυναίκα η οποία καθάριζε το μαγαζί.

Εκείνος, ξεκίνησε να της ζητάει χρήματα λέγοντάς της παράλληλα να του ανοίξει την πόρτα. Η γυναίκα φυσικά δεν του άνοιξε και ο 35χρονος άρχισε να... αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά στη τζαμαρία της επιχείρησης.

Κλήθηκε άμεσα η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 35χρονο, αλλά λίγες ώρες αργότερα, αφού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος!

Ο ανεκδιήγητος όμως, συνελήφθη ξανά, την ίδια μέρα από αστυνομικούς, καθώς όπως διαπιστώθηκε, είχε νωρίτερα διαπράξει δύο κλοπές σε ένα σπίτι και μία επιχείρηση.