Αννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός ανέβασαν την πιο ερωτική φωτογραφία (pic)

Αννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός ανέβασαν την πιο ερωτική φωτογραφία (pic)
Η Αννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Νικήτα Νομικό – Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και το μοντέλο δεν νιώθει πια την ανάγκη να κρύβει τη σχέση της.

Η Αννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός βρίσκονται στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπου περνούν όμορφες στιγμές. Το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι full in love με τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού και πλέον δεν νιώθει την ανάγκη να κρατάει κρυφή τη σχέση της. Αποφάσισε λοιπόν να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια αποφάσισε να μας δείξει ένα τρυφερό στιγμιότυπο δηλώνοντας για πρώτη φορά επίσημα ότι είναι ερωτευμένη. Η φωτογραφία δείχνει το ζευγάρι αγκαλιασμένο στην παραλία Φαλάσαρνα, μία από τις πιο γνωστές παραλίες στα Χανιά. Συνόδεψε τη φωτογραφία με μια καρδούλα και τα likes έπεσαν βροχή.

Το ζευγάρι μέχρι σήμερα δεν είχε μιλήσει δημόσια για τον έρωτά του παρόλο που δεν ήταν λίγες οι φορές που φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε αρκετές κοινές εξορμήσεις τους στα νότια προάστια.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Αννα Πρέλεβιτς

Πηγή: reader.gr