Ο 21χρονος φονιάς στις Σέρρες απειλούσε και την κοπέλα: «Έλεγε θα με σκοτώσει και θα αναρτήσει ημίγυμνες φωτογραφίες μου» (vid)

Ο 21χρονος φονιάς στις Σέρρες απειλούσε και την κοπέλα: «Έλεγε θα με σκοτώσει και θα αναρτήσει ημίγυμνες φωτογραφίες μου» (vid)
Νέες αποκαλύψεις από το ποιόν του 21χρονου φονιά, που απειλούσε και την κοπέλα του θύματος. «Προμελετημένο έγκλημα» λέει η οικογένεια του 20χρονου.

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις από το ποιόν του 21χρονου φονιά έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star, καθώς ο δολοφόνος που μαχαίρωσε θανάσιμα τον 20χρονο «φίλο» του στις Σέρρες, απειλούσε και τη κοπέλα του θύματος, που φέρεται να ήταν πρώην του δράστη.

Η νεαρή κοπέλα μιλώντας στο Star ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έλεγε ότι αν με βρει θα με σκοτώσει και εξαπέλυε κι άλλες τέτοιες απειλές για τη σωματική μου ακεραιότητα» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι την εκβίαζε με φωτογραφίες που η ίδια ήταν ημίγυμνη.

«Βρεθήκαμε ύστερα από έντονη ψυχολογική πίεση που άσκησε σε μένα καθώς μου έστειλε κάτι φωτογραφίες μου που ήμουν ημίγυμνη λέγοντάς μου ότι εάν δεν τον συναντήσω θα τις αναρτούσε δημόσια στο Facebook».

Η οικογένεια του 20χρονου θύματος τονίζει ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της οικογένειας: «Ένας άνθρωπος που μεταβαίνει στον τόπο του εγκλήματος με μαχαίρι, αφαιρεί μια ζωή και το προβάλλει, δείχνει ότι έχει σχεδιάσει το έγκλημά του και ότι το έχει αντιληφθεί».