Με κορονοϊό 74 άτομα μετά το πάρτι του Μπάρακ Ομπάμα (vids)

Με κορονοϊό 74 άτομα μετά το πάρτι του Μπάρακ Ομπάμα (vids)
Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν τα κρούσματα στο θέρετρο Μάρθας Βίνεγιαρντ οφείλονται στο πάρτι του Μπάρακ Ομπάμα, αλλά γεγονός είναι πως μετά από αυτό διπλασιάστηκαν.

Το… τριήμερο πάρτι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, για τα 60α γενέθλιά του, δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς συνέβη αυτό που άπαντες απεύχονταν. Παρά το γεγονός ότι ο Ομπάμα αναγκάστηκε να κάνει σε «κλειστό κύκλο», τα γενέθλιά του, δηλαδή περί τα 400 άτομα, από τα 700 που αρχικά υπολόγιζε, εν τούτοις στο παραθεριστικό θέρετρο Μάρθας Βίνεγιαρντ ανιχνεύτηκαν 74 άτομα με κορονοϊό, καθώς ούτε μάσκες φορούσαν, ούτε κρατούσαν αποστάσεις.

Η σύμβουλος υγείας, που εργάζεται στο διαγνωστικό κέντρο, Μάουρα Βάλεϊ, επεσήμανε βέβαια πως δεν έχει επιβεβαιωθεί αν τα κρούσματα στο θέρετρο Μάρθας Βίνεγιαρντ οφείλονται στο πάρτι του Μπάρακ Ομπάμα.

«Ακόμα, δεν γνωρίζουμε αν τα περιστατικά συνδέονται με το πάρτι του κου Ομπάμα. Είναι λίγο νωρίς για να βγάλουμε ένα τέτοιο συμπέρασμα. Σίγουρα μιλάμε πάντως για άτομα, που ήρθαν σε στενή επαφή», αναφέρει.

Η κριτική πάντως για ανευθυνότητα που είχε δεχθεί από την πρώτη στιγμή ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, εσχάτως εντείνεται, καθώς τα κρούσματα στην περιοχή διπλασιάστηκαν μετά το πάρτι του Ομπάμα, το οποίο είχε κοσμικό χαρακτήρα, καθώς παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της Τζέι Ζι.