Ο μανιακός δολοφόνος του Πλίμουθ αυτοαποκαλούνταν «καθηγητής βάφλας» και έλεγε στο youtube: «Είμαι ένας άσχημος παρθένος» (vid)

Ο μανιακός δολοφόνος του Πλίμουθ αυτοαποκαλούνταν «καθηγητής βάφλας» και έλεγε στο youtube: «Είμαι ένας άσχημος παρθένος» (vid)
Ο 23χρονος Τζέικ Ντέιβισον, ήταν μισογύνης, που παρουσίαζε άλλες φορές τον εαυτό του ως «εξολοθρευτή» και θαύμαζε τα όπλα.

Ο 23χρονος Τζέικ Ντέιβισον, εκπαιδευόμενος χειριστής γερανού είναι ο μακελάρης του Πλίμουθ. Αυτός που βγήκε με ένα όπλο έξω, έσπασε μια πόρτα (εικάζεται της οικογένειάς του) και ξεκίνησε να πυροβολεί, σκοτώνοντας τη μάνα του, τον αδερφό του και ένα κορίτσι 5 ετών, ενώ στη συνέχεια βγήκε και πυροβολούσε τον κόσμο στον δρόμο. Ο 6ος νεκρός είναι ο ίδιος, καθώς έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο Τζέικ Ντέβισον, όπως αναφέρει η Daily Mail που ήταν και η εφημερίδα που έδωσε στο φως της δημοσιότητας τη φωτογραφία του, είχε εμμονή με το ότι δεν ήταν αρεστός στις γυναίκες και ήταν παρθένος, ενώ μέσω των βίντεο στο youtube που ανέβαζε φαίνεται να είναι μισογύνης και υποστηρικτής του κινήματος «incel» που συνδέεται με μαζικές δολοφονίες γυναικών στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Ο 23χρονος, είχε πει σε βίντεο στο youtube: «Ξυπνάω και κοιτάω τον τοίχο και σκέφτομαι ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει αλλά είμαι ακόμα στην ίδια θέση. Την ίδια περίοδο στη ζωή μου. Ένας γα...νος χοντρός, άσχημος παρθένος».

Στη συνέχεια αναφέρει: «Μου αρέσει να σκέφτομαι μερικές φορές, ότι είμαι «Εξολοθρευτής» ή κάτι τέτοιο». Αυτοαποκαλούνταν μάλιστα «Καθηγητής Βάφλας» ενώ σε άλλο βίντεο που είχε ανεβάσει, έκανε βάρη. Ακόμα ένα σημάδι ήταν ότι λίγες μέρες πριν θαύμαζε ένα αυτόματο όπλο.

Η επίθεση με τους απανωτούς πυροβολισμούς ήταν η πρώτη στη Βρετανία μετά από 11 χρόνια.