Πάολα και Καράς στηρίζουν οικονομικά την οικογένεια του άτυχου πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα

Πάολα και Καράς στηρίζουν οικονομικά την οικογένεια του άτυχου πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα
Οι δύο τραγουδιστές ανακοίνωσαν πως μέρος από τον μισθό τους από συναυλία που θα δώσουν, θα πάει στη γυναίκα και στα δύο ανήλικα παιδιά του 38χρονου.

Την οικονομική στήριξη στην οικογένεια του εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, που έχασε τη ζωή στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, ύστερα από πτώση και μετά από ώρες μάχης με το πύρινο μέτωπο, ανακοίνωσαν οι τραγουδιστές Βασίλης Καρράς και Πάολα.

Οι δυο τους θα δώσουν συναυλία στην Πάργα και όπως ανακοίνωσαν, μέρος από τον μισθό τους θα πάει στη γυναίκα και στα δύο ανήλικα παιδιά του 38χρονου.

«Μετά τα τραγικά γεγονότα, που συνέβησαν στη χώρα μας και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Έτσι λοιπόν μέρος της αμοιβής του Βασίλη Καρρά και της Πάολα από την αποψινή συναυλία στα @asteria_live_parga, θα δοθεί απευθείας αύριο στην οικογένεια του άτυχου εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα. Όλοι μαζί μπορούμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση τους.

Θυμίζουμε πως τη γυναίκα του και δυο παιδιά του Βασίλη Φιλώρα, θα στηρίξει, ως όφειλε, η Κυβέρνηση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναφέρει: «Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, η απονομή σύνταξης στη γυναίκα και τα παιδιά του. Η μεγαλύτερη τιμή στη μνήμη του είναι να προστατεύσουμε και να αναβαθμίσουμε το φυσικό μας περιβάλλον, για το οποίο αγωνίστηκε μέχρι τέλους, ο Βασίλης».

Απόφαση εξέλαβε και η Βουλή που θα υιοθετήσει τα δύο ανήλικα τέκνα του 38χρονου εθελοντή πυροσβέστη μετά από πρόταση της Όλγας Γεροβασίλη.