«Με ξέρεις, δεν μπορώ να μην πάω»: Τα λόγια του «ήρωα» πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα το μοιραίο πρωινό (vid)

 «Με ξέρεις, δεν μπορώ να μην πάω»: Τα λόγια του «ήρωα» πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα το μοιραίο πρωινό (vid)
Ο 38χρονος εθελοντής πυροσβέστης Βασίλης Φιλώρας είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, στη φωτιά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και εξ αρχής η κατάστασή του είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη.

«Καλό ταξίδι φιλαράκι μας...»! Με ένα βίντεο που έφτιαξαν, οι φίλοι του άτυχου εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, που «έπεσε» στη μάχη με τη φωτιά, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, αποχαιρέτησαν τον γενναίο 38χρονο και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Ο Βασίλης Φιλώρας είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και εξ αρχής η κατάστασή του είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Ο φίλος του Ορφέας Καλαφάτης, είχε μιλήσει εκείνο το πρωί μαζί του, που του είχε πει πως θα πάει να βοηθήσει στη φωτιά. Του είχε πει να προσέχει και ο Βασίλης είχε απαντήσει; «Με ξέρεις δεν μπορώ να μην πάω».

Τη γυναίκα του και δυο παιδιά του, θα στηρίξει, ως όφειλε, η Κυβέρνηση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναφέρει: «Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, η απονομή σύνταξης στη γυναίκα και τα παιδιά του. Η μεγαλύτερη τιμή στη μνήμη του είναι να προστατεύσουμε και να αναβαθμίσουμε το φυσικό μας περιβάλλον, για το οποίο αγωνίστηκε μέχρι τέλους, ο Βασίλης».

Απόφαση εξέλαβε και η Βουλή που θα υιοθετήσει τα δύο ανήλικα τέκνα του 38χρονου εθελοντή πυροσβέστη μετά από πρόταση της Όλγας Γεροβασίλη.

Καλό ταξίδι Βασίλη