Η Τζένιφερ Άνιστον απαντά στις αντιδράσεις: «Γι' αυτό δεν θέλω να βρίσκομαι γύρω από ανεμβολίαστους»

Η Τζένιφερ Άνιστον απαντά στις αντιδράσεις: «Γι' αυτό δεν θέλω να βρίσκομαι γύρω από ανεμβολίαστους»
Με ανάρτησή της στο Instagram η Τζένιφερ Ανιστον απαντά σε όσους αντιδρούν στην απόφασή της να απομακρύνει φίλους και γνωστούς που δεν εμβολιάζονται κατά του κορονοϊού.

H Tζένιφερ Άνιστον υπεραμύνθηκε της απόφασής της να απομακρύνει φίλους και γνωστούς που δεν λένε εάν έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19, αφότου χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της έθεσαν ερωτήματα σχετικά με την κίνηση αυτή. Η πρωταγωνίστρια των «Friends» και «The Morning Show» δήλωσε, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό InStyle και δημοσιεύτηκε αυτήν την εβδομάδα, ότι εξακολουθεί και υπάρχει «μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι είναι αντιεμβολιαστές ή απλά δεν ακούν τα γεγονότα».

Πρόσθεσε πως η ίδια έχει δυστυχώς «χάσει κάποιους ανθρώπους» από την εβδομαδιαία ρουτίνα της, οι οποίοι δεν αποκάλυψαν εάν είχαν εμβολιαστεί.

Ορισμένοι follower της στο Instagram μεταξύ αυτών η Ρόμπιν Λόου, συγγραφέας του βιβλίου για την απώλεια βάρους "The Body Plan", έσπευσαν να ρωτήσουν την Άνιστον γιατί ανησυχεί να βρίσκεται γύρω από ανεμβολίαστους ανθρώπους, από τη στιγμή που εκείνη έχει εμβολιαστεί. Η διάσημη ηθοποιός απάντησε με ανάρτηση στον λογαριασμό της.

«Διότι εάν φέρεις την παραλλαγή, εξακολουθείς να μπορείς να τη μεταδώσεις σε εμένα. Ίσως να αρρωστήσω ελαφρά, όμως δεν θα εισαχθώ σε νοσοκομείο ούτε θα πεθάνω. ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΩ να τη μεταδώσω σε κάποιον άλλο, που δεν έχει κάνει το εμβόλιο και η υγεία του οποίου κινδυνεύει (ή πάσχει από κάποια προϋπάρχουσα κατάσταση) και επομένως θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του», έγραψε η Άνιστον.

«ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ τον λόγο ανησυχώ. Πρέπει να νοιαζόμαστε παραπάνω από μονάχα για τους εαυτούς μας», συμπλήρωσε. Η Τζένιφερ Άνιστον έχει 37,7 εκατομμύρια follower στο Instagram.

Πηγή: Reader.gr