Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του παλαίμαχου της ΑΕΚ, Κώστα Νικολαΐδη

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του παλαίμαχου της ΑΕΚ, Κώστα Νικολαΐδη
Δραματικές στιγμές βιώνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων καθώς το σπίτι του στη Δροσοπηγή καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πυρκαγιές.

Οι πυρκαγιές καταστρέφουν τα πάντα στο διάβα τους, με πολλούς συμπολίτες μας να βιώνουν δραματικές στιγμές στα πύρινα μέτωπα.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Νικολαΐδης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και εκ των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της Α' Εθνικής, του οποίου το σπίτι στη Δροσοπηγή καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φωτιές.

Ο πρώην παίκτης των κιτρινόμαυρων τη δεκαετία του 60' και του 70' βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και χρειάζεται βοήθεια.

Ο 77χρονος σήμερα Κώστας Νικολαΐδης αγωνίστηκε στην ΑΕΚ από το 1965 ως το 1973 σκοράροντας 94 γκολ σε 224 συμμετοχές. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σαφράμπολη, ενώ μετά την Ένωση έπαιξε στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Απόλλωνα Αθηνών και στον Ολυμπιακό Λιοσίων, ενώ κατέγραψε 4 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας.

Μάλιστα η κόρη του και γνωστή τηλεκριτικός, Νάνσυ Νικολαΐδου σε ανάρτησή της στο Facebook έγραψε: «Χάθηκαν όλα... Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας».