Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ζουν τον έρωτά τους στη Μύκονο (vid)

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ζουν τον έρωτά τους στη Μύκονο (vid)
Ο Survivor Σάκης Κατσούλης περνά ξέγνοιαστες στιγμές με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στη Μύκονο. Το ερωτευμένο ζευγάρι λίγο καιρό μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης επέλεξε το νησί των ανέμων για να περάσει τις διακοπές του.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριάλενα Ρουμελιώτη επέλεξαν τη Μύκονο για τις διακοπές τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι λίγο καιρό μετά το τέλος του Survivor βρέθηκε στο νησί των ανέμων για μερικές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τους δύο πρώην Survivors να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στην παραλία της Αγίας Άννας και τα πειράγματα δεν έλειψαν. Εκεί συνάντησαν και τέσσερις φίλους τους, τους νικητές του ριάλιτι Battle of the Couples Αλέξανδρο Κατσιλιανό και Μαριάννα Λουκά, τον Αλέξανδρο Μπίρη και την Χριστίνα Μέγα, η οποία είναι ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής στην Μύκονο.

Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα: «Τη λατρεύω, δεν θέλω να την πάρει από τη ζωή μου κανείς»

Σε συνέντευξη του μετά το τέλος του Survivor, ο νικητής του ριάλιτι μίλησε και για τη σχέση του με την Μαριαλένα. Ο ίδιος ανέφερε ότι η σχέση τους σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκηνοθετημένη, λέγοντας πως ήταν πάντα στο πλευρό της και ήταν εκεί για να την πάρει μια ζεστή αγκαλιά. Όσο για το λόγο που χώρισαν, είπε πως εξαιτίας της καραντίνας και του φανταρικού υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ τους. «Δεν έχω καμία σχέση με καμία μορφή βίας. Νομίζω ότι φαίνεται, δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν ξέρω καν τη λέξη βία. Δεν το αντιλαμβάνομαι καν. Και που μπαίνει στα αυτιά μου είναι πολύ αρνητικό. Ούτε καν με τριαντάφυλλα δεν χτυπάμε μια γυναίκα. Εννοείται πως είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα», απάντησε σε όσα έχουν ακουστεί εναντίον του για να συνεχίσει: «Η Μαριαλένα έχει απαντήσει σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά για το τι θέλει να κάνει μαζί της είπε χωρίς να δώσει σαφή απάντηση: «Τη λατρεύω, δεν θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου αλλά το ερωτικό κομμάτι είναι διαφορετικό».

Πηγή: reader.gr