Εγκλωβισμένοι πολίτες και αστυνομικοί στην Βαρυμπόμπη: Ζητάνε να ρίξουν νερό τα εναέρια μέσα

Εγκλωβισμένοι πολίτες και αστυνομικοί στην Βαρυμπόμπη: Ζητάνε να ρίξουν νερό τα εναέρια μέσα
Μέσω των ασυρμάτων ζητάνε να ρίξουν νερό τα εναέρια μέσα για να απεγκλωβιστούν.

Θρίλερ με εγκλωβισμένους στη Βαρυμπόμπη! Η φωτιά στην οδό Ερυθραίας, μετά την 7η στάση στη Βαρυμπόμπη έχει κυκλώσει πολίτες και αστυνομικούς, με τους τελευταίους να ζητάνε μέσω των ασυρμάτων να ρίξουν νερό τα εναέρια μέσα για να απεγκλωβιστούν.

Όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., επειδή είναι δύσκολη η πρόσβαση στα σημεία έχει ζητηθεί και η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να γίνει με ασφάλεια η απομάκρυνση.

Οι αστυνομικοί είχαν μεταβεί να ρυθμίσουν την κυκλοφορία για να φύγει με ασφάλεια ο κόσμος και εγκλωβίστηκαν. Όπως ανέφεραν συνάδελφοί τους, δεν κινδυνεύουν καθώς οι φλόγες είναι μακριά, ωστόσο δεν υπάρχει δίοδος να απομακρυνθούν.

Οι αστυνομικοί, μετά από παροτρύνσεις μιας 30χρονης γυναίκας, πήγαν να απεγκλωβίσουν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων (85 και 83 ετών) αλλά δεν μπορούσαν να πλησιάσουν.

Εν τω μεταξύ διακόπηκε και πάλι η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, από το ύψος του Αγίου Στεφάνου προς Πειραιά και από το ύψος της Λυκόβρυσης προς Λαμία. Οι αρχές ανοίγουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την Εθνική για να αποσυμφορηθεί το σημείο.