Η προφητική ανάρτηση γειτόνισσας για το έγκλημα στη Δάφνη: «Θα την σφάξει» (pic)

Η προφητική ανάρτηση γειτόνισσας για το έγκλημα στη Δάφνη: «Θα την σφάξει» (pic)
Γειτόνισσα του συζυγοκτόνου και της άτυχης γυναίκας στη Δάφνη που άκουγε τους καβγάδες τους, είχε κάνει μια συγκλονιστική ανάρτηση στις 11 Ιουλίου.

Σοκάρει μια ανάρτηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την γυναικοκτονία στην Δάφνη. Λίγες ώρες μετά το νέο άγριο έγκλημα, ήρθε στην επιφάνεια μια προφητική (όπως αποδείχθηκε) ανάρτηση γειτόνισσας του ζευγαριού.

Η γυναίκα που μένει στο διπλανό διαμέρισμα άκουγε συχνά τους καβγάδες του ζευγαριού και είχε εκφράσει τους φόβους της στις 11 Ιουλίου, καταγγέλλοντας ότι οι αστυνομικοί που είχαν πάει μετά από κλήση της εκείνο το βράδυ δεν μπήκαν καν στον κόπο να κατέβουν και να διερευνήσουν το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Μάλιστα, είχε γράψει μεταξύ άλλων: «Όταν την σφάξει θα ενημερώσω πρώτα κανά κανάλι για να σας φωνάξουν».

Η ανάρτηση της γειτόνισσας αναφέρει: «Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ».

Ανάρτηση