Η Κατερίνα Καινούργιου έστησε... καρτέρι για να βγάλει selfie με την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck

Η Κατερίνα Καινούργιου έστησε... καρτέρι για να βγάλει selfie με την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck
Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει διακοπές στο Κάπρι, όμως παρότι έστησε... καρτέρι για να πετύχει Jennifer Lopez και Ben Affleck δεν τα κατάφερε.

H Κατερίνα Καινούργιου έπειτα από έναν απαιτητικό χειμώνα χαλαρώνει στο Κάπρι και μοιράζεται στιγμιότυπα με τους followers. Μαζί με τον σύντροφο της Φίλιππο Τσαγκρίδη χαλαρώνουν στην γειτονική χώρα την οποία έχουν επιλέξει και πολλοί σταρ ανάμεσα τους η Jennifer Lopez και ο Βen Affleck!

Η παρουσιάστρια μετά το πολλά μηνύματα που δέχτηκε από τους θαυμαστές της, που την ενημέρωναν πως το Χολιγουντιανό ζευγάρι -ή αλλιώς οι Benifer όπως τους αποκαλούν - βρίσκεται στο ίδιο νησί, θέλησε μέσα από ένα βίντεο να απαντήσει αν τους είδε κάπου.

Όπως αναφέρει λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου, στάθηκε άτυχη. Εξηγώντας μάλιστα είπε πως όχι απλά δεν τους είδε αλλά πέρασαν και από το ίδιο σημείο που βρισκόταν και εκείνη χωρίς όμως να καταφέρει να τους συναντήσει.

Άλλωστε, όπως είπε, αν τους είχε δει θα είχε πάει να βγάλει φωτογραφία μαζί τους με... το ζόρι! «Bρίσκομαι στο ίδιο νησί με τη JLo και τον Ben Affleck. Μου στέλνετε μηνύματα και με ρωτάτε αν τους είδα. Όπως καταλαβαίνετε για κακή μου τύχη δε τους έχω δει. Πέρασαν από το ίδιο σημείο που πέρασα ήμουν και εγώ. Αν τους είχα δει θα είχα βάλει post, θα είχα βάλει story, θα είχα πάει με το ζόρι να βγάλω selfie. Αν δε με άφηναν θα τους έλεγα, «I’m a Tv presenter from Greece... Tίποτα παιδιά» είπε στεναχωρημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου

Πηγή: reader.gr