Ο Μητσοτάκης πήρε βίντεοκλήση τον Ντούσκο μετά το χρυσό μετάλλιο (pic)

Ο Μητσοτάκης πήρε βίντεοκλήση τον Ντούσκο μετά το χρυσό μετάλλιο (pic)
Το Gazzetta σας μεταφέρει αποκλειστικά τον διάλογο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον χρυσό Ολυμπιονίκη κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους μέσω βιντεοκλήσης.

Ο Στέφανος Ντούσκος είναι το πρόσωπο της ημέρας στην χώρα μας, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίς το πρωί του έδωσε συγχαρητήρια με μία ανάρτηση που έκανε στα social media, αλλά δεν περιορίστηκε σε αυτή.

Την ώρα που βρισκόταν στο Ρέθυμνο επικοινώνησε μαζί του μέσω βιντεοκλήσης και είχαν μία ολιγόλεπτη συνομιλία.

Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός ανέβασε και ένα story στο Instagram με τον Ολυμπιονίκη, γράφοντας: «Σεμνός και προσγειωμένος στην πιο μεγάλη του στιγμή. Συγχαρητήρια ξανά!».

Αμέσως μόλις ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, από το γραφείο του Πρωθυπουργού επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τον πρωταθλητή της κωπηλασίας.

Ωστόσο ήταν δύσκολο, καθώς οι υποχρεώσεις του Στέφανου ήταν πολλές, ενώ μετά δεν σταμάτησε να μιλά στο τηλέφωνο με δημοσιογράφους από την Ελλάδα και να δίνει συνεντεύξεις.

Τελικά ο Πρωθυπουργός βρήκε τον Ολυμπιονίκη και μίλησε μαζί του με βιντεοκλήση από το αυτοκίνητο.

Και αφού τον συνεχάρη του, είπε: «Ξύπνησα νωρίς για να προλάβω την κούρσα σου. Μόνο εσύ ξέρεις τι έχεις περάσει για να φτάσεις ως εδώ. Εχει μεγάλη αξία να θυμάσαι τους ανθρώπους που ήταν δίπλα σου. Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό το μετάλλιο. Όταν με το καλό γυρίσεις και έχεις λίγο χρόνο, θα χαρώ πολύ να σε υποδεχθώ. Απόλαυσε το…»

Φυσικά ο άνθρωπος που έγραψε ιστορία στην ελληνική κωπηλασία, ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για τα συγχαρητήρια και απάντησε ότι με χαρά θα τον συναντήσει

Μητσοτάκης_Ντούσκος