Αμερικανός έκανε παρατήρηση σε γείτονες για δυνατή μουσική και κατέληξε σε κώμα (vid)

Αμερικανός έκανε παρατήρηση σε γείτονες για δυνατή μουσική και κατέληξε σε κώμα (vid)
Κάτοικος της Φλόριντα πλήρωσε την παρατήρηση που έκανε στους γείτονες με άγριο ξυλοδαρμό.

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν ένας άντρας κατέληξε σε κώμα στο νοσοκομείο επειδή ζήτησε από τους γείτονές του να χαμηλώσουν τη μουσική που έπαιζε στη διαπασών. Μάλιστα, η εικόνα του μετά τον ξυλοδαρμό ήταν τέτοια, που η οικογένειά του τρόμαξε να τον αναγνωρίσει.

Το περιστατικό συνέβη στις 14 Ιουνίου και έκτοτε ο άτυχος 42χρονος παραμένει στο νοσοκομείο σε κώμα. Οι γιατροί που τον παρακολουθούν περιμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του για να τον χειρουργήσουν, ενώ ανησυχούν ακόμα και για μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Ξυλοδαρμός Αμερικανού

«Ο γιος μου έχει ένα μικρό αγόρι, θα γίνει 4 ετών και μπορεί να μη γνωρίσει ποτέ τον μπαμπά του», δήλωσε χαρακτηριστικά στον σταθμό η μητέρα του θύματος, η οποία πρόσθεσε: «Δεν ξέρουμε τι ζημιά έχει προκληθεί πνευματικά, για να μη μιλήσω για όλα τα σωματικά προβλήματα που έχει».

Η αδελφή του θύματος μιλώντας για τον άγριο ξυλοδαρμό του από τους γείτονες είπε: «Δεν υπάρχει λόγος για ό,τι του έκαναν. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι καυγαδίζουν όλη την ώρα και τα πνεύματα είναι οξυμένα, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, αλλά δεν υπήρχε λόγος να του το κάνουν αυτό».