Πασχάλης Τσαρούχας: «Κορίτσια τίποτα δεν χρωστάτε, σας ευχαριστούμε» (pic)

Πασχάλης Τσαρούχας: «Κορίτσια τίποτα δεν χρωστάτε, σας ευχαριστούμε» (pic)
Λίγο μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Πασχάλης Τσαρούχας έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ανέφερε ότι δέχεται ευχαριστήρια τηλεφωνήματα από κορίτσια μετά την είδηση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι το ευχαριστώ πηγαίνει σε όλες εκείνες τις κοπέλες που είχαν το θάρρος να βγουν μπροστά και να μιλήσουν για τα τραύματά τους και τα όσα βίωσαν.

«Από χθες το απόγευμα δέχομαι τα τηλεφωνήματα των κοριτσιών, όλων των κοριτσιών, που κλαίγοντας ευχαριστούν και λεν ότι μας χρωστάν. Τίποτα δε χρωστάτε.

Τίποτα δεν ήταν αυτό που ζήσαμε εμείς τους τελευταίους μήνες μπροστά στον δικό σας εφιάλτη, τη δική σας υπέρβαση. Εμείς όλοι σας ευχαριστούμε. Για το κουράγιο, την εμπιστοσύνη, τα δάκρυα χαράς.

Σας αγαπάμε πολύ και σας ευχαριστούμε. Μέχρι το τέλος», έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Δείτε την ανάρτησή του

Ο Πασχάλης Τσαρούχας τόνισε πως αναμένεται τον Σεπτέμβρη να κλείσουν άλλες δύο υποθέσεις, ωστόσο δεν έχουν ανοίξει όλα τα στόματα.

«Δεν υπάρχει τέλος και αρχή. Εμείς σαν Πειθαρχικό λειτουργήσαμε βάση τον εσωτερικό κανονισμό. Η υπόθεση του Φιλιππίδη τελείωσε πριν ενάμισι μήνα όπου αποφασίσαμε την παραπομπή του για οριστική διαγραφή από την Γενική Συνέλευση», είπε και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή στο Σωματείο δεν υπάρχουν άλλες καταγγελίες. Την αρχή του Σεπτέμβρη κλείνουν άλλες δύο υποθέσεις. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν έχουν ανοίξει τα στόματα. Είναι συντριπτικός ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πράγματα τα οποία τα κρατάνε κρυφά, επειδή υπάρχει φόβος».