Αμερικανίδα φοιτήτρια πέρασε άγνωστο αυτοκίνητο για Uber και το πλήρωσε με τη ζωή της (vid)

Αμερικανίδα φοιτήτρια πέρασε άγνωστο αυτοκίνητο για Uber και το πλήρωσε με τη ζωή της (vid)
Μια φοιτήτρια στην Αμερική έκανε ένα ολέθριο λάθος που οδήγησε στην απαγωγή της και εν συνεχεία στον θάνατό της.

Ένας άντρας από την Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε ισόβια για την απαγωγή και τον φόνο μιας φοιτήτριας. Η άτυχη κοπέλα πλήρωσε το λάθος της αφού μπέρδεψε το αυτοκίνητο του δράστη με το Uber που είχε καλέσει.

Τον Μάρτιο του 2019, η 21χρονη φοιτήτρια υπέπεσε σε ένα οδυνηρό σφάλμα. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η νεαρή φοιτήτρια μπήκε κατά λάθος στο αυτοκίνητο ενός 27χρονου, πιστεύοντας πως ήταν το Uber που είχε καλέσει και θα την πήγαινε στο σπίτι της, μετά τη νυχτερινή έξοδο με την παρέα της. Την επόμενη μέρα την βρήκαν νεκρή 100 χιλιόμετρα μακριά έχοντας δεχθεί 120 μαχαιριές.

«Τα όνειρά της ήταν τα όνειρά μου και ο θάνατός της, ο δικός μου θάνατος. Κλείνω τα μάτια μου και νιώθω όσα πέρασε στα χέρια του», δήλωσε η μητέρα της άτυχης κοπέλας όταν άκουσε την ετυμηγορία.

Η δίκη κράτησε μία εβδομάδα. Το αίμα της κοπέλας βρέθηκε παντού, στο αμάξι του δράστη, το μαχαίρι που τη σκότωσε, στα ρούχα του, ακόμα και στις κάλτσες του.

«Ξεκάθαρα πάλεψε μαζί σου και άφησε αρκετά ίχνη για τους ενόρκους ώστε να δουν τι έκανες», είπε στον κατηγορούμενο ο δικαστής.

Ο 27χρονος κατηγορούμενος πάντως, συνέχισε να δηλώνει αθώος σε όλη τη διάρκεια της δίκης.