Η Βάνα Μπάρμπα από το «κάτω χέρια από τον Φιλιππίδη» τώρα δηλώνει ανακουφισμένη (pics & vid)

Η Βάνα Μπάρμπα από το «κάτω χέρια από τον Φιλιππίδη» τώρα δηλώνει ανακουφισμένη (pics & vid)
Αλλαγή 180 μοιρών της Βάνας Μπάρμπα που μετά την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη, τώρα δηλώνει ανακουφισμένη.

Ανακουφισμένη από τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, δήλωσε ο Βάνα Μπάρμπα το πρωί της Τετάρτης.

Θυμίζουμε οτι η πασίγνωστη ηθοποιός, όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με τον συνάδελφό της, είχε κάνει μία ανάρτηση που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς είχε γράψει: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη. Αρκετά πια...».

Οι σημερινές της δηλώσεις

Σήμερα λοιπόν στον ΑΝΤ1, είπε: «Εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε.

Ποτέ δεν μου άρεσε στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι γιατί η δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη.

Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό.

Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα.

Αυτό που σιχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι “τηλεδίκες”. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι η απόλυτα σωστή».

Βέβαια, μπορεί εκείνη η ανάρτηση να αφορούσε τις τηλεδίκες, ωστόσο σε μία άλλη που είχε κάνει, έπαιρνε ξεκάθαρο το μέρος του Πέτρου Φιλιππίδη, λέγοντας οτι δεν πιστεύει πως έκανε αυτά που τον κατηγορούν.

«Έχω εκφράσει την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς. Δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν. Δεν μπορεί τόσο φωτισμένοι άνθρωποι από ταλέντο να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά. Και ακόμα αν δεν συμφωνείτε μαζί μου, επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια, έτσι όπως πιστεύω μέσα μου. Σας ευχαριστώ».