Επιμένει ο Πορτοσάλτε για τις ιδιωτικές ασφάλειες: «Δεν γίνεται να έχουμε μία πυροσβεστική σε κάθε σπίτι» (vid)

Επιμένει ο Πορτοσάλτε για τις ιδιωτικές ασφάλειες: «Δεν γίνεται να έχουμε μία πυροσβεστική σε κάθε σπίτι» (vid)
Με αφορμή την φωτιά στην Σταμάτα, ο Άρης Πορτοσάλτε επανέλαβε την άποψή του πως τα σπίτια σε τέτοιες περιοχές, θα πρέπει να είναι ασφαλισμένα.

Την άποψη που είχε εκφράσει τον περασμένο Μάιο στις φωτιές στην Κορινθία, όταν και είχε πει πως τα σπίτια θα πρέπει να είναι ασφαλισμένα σε ιδιωτική εταιρία, επανέλαβε ο Άρης Πορτοσάλτε, την Τετάρτη το πρωί.

Αυτή τη φορά, αφορμή αποτέλεσε η χθεσινή πυρκαγιά στην Σταμάτα, με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ να καυτηριάζει και τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν για το κανάλι στα social media σχετικά με φλεγόμενα ζώα που μεταφέρουν την φωτιά.

Όταν λοιπόν πήρε τον λόγο από την Μαρία Αναστασοπούλου, είπε: «Επειδή είδα κάτι σχόλια εναντίον του ΣΚΑΙ. Όσοι τα γράφουν αυτά τα σχόλια είναι γεγονός οτι δεν έχουν δει ποτέ φωτιά στην ζωή τους και δεν έχουν δει να κάνουν ρεπορτάζ.

Είναι συνειδητή προσπάθεια δυσφήμισης της δουλειάς που κάνουν συνάδελφοί μας. Ναι υπάρχει περίπτωση η φωτιά να μεταδοθεί από φλεγόμενο ζώο όπως και από αέρα σε περιοχές όπου τα σπίτια είναι ανάμεσα από δέντρα. Εκεί λοιπόν τα σπίτια πρέπει να είναι ασφαλισμένα σε ιδιωτική εταιρία. Δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι του Πορτοσάλτε ή του Βασιλακόπουλου που επέλεξε να ζει μέσα στα δέντρα. Καλώς επέλεξε, δεν λέω όχι. Θα πρέπει να πει οτι θα βάλω μία γεννήτρια, θα έχω και νεράκι εφεδρικό και μετά μπορεί να βρίζει το κράτος και τον Μητσοτάκη. Ταυτοχρόνως το σπίτι θα είναι ασφαλισμένο στην ιδιωτική εταιρία. Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι παραλίες κάθονταν στο λαπτοπάκι τους και στο κινητό τους και έγραφαν ανοησίες, υβριστικές για να πουν "κοίτα ο ΣΚΑΙ"», είπε μεταξύ άλλων.