Κορονοπάρτι στη Μύκονο: Είχαν μπλοκάρει με φορτηγά τον δρόμο για να μην φτάσει η αστυνομία (vid)

Κορονοπάρτι στη Μύκονο: Είχαν μπλοκάρει με φορτηγά τον δρόμο για να μην φτάσει η αστυνομία (vid)
Δίπλα στο τμήμα της Μυκόνου διοργανώθηκε το μεγάλο κορονοπάρτι, με τους συμμετέχοντες να κλείνουν τον δρόμο με φορτηγά για να εμποδίσουν την έλευση των αστυνομικών.

Απίστευτες καταγγελίες και εικόνες από το μεγάλο κορονοπάρτι που στήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Μύκονο. Μάλιστα, διοργανώθηκε σε βίλα που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega πρόκειται για το μεγαλύτερο κορονοπάρτι που έχει γίνει στην Μύκονο. Τα ντεσιμπέλ από τα ηχεία στο «κόκκινο», με τους περίοικους να καλούν στο αστυνομικό τμήμα για διατάραξη ησυχίας. Πολλά νεαρά άτομα περνούν ανάμεσα στα αυτοκίνητα για να φτάσουν στη βίλα που βρίσκεται στην περιοχή Κανάλια και γίνεται το πάρτι.

«Είχαν το θράσος να κάνουν το πάρτι απέναντι από το αστυνομικό τμήμα», αποκάλυψε o δικηγόρος Δημήτρης Κορωνάκης.

Oι διοργανωτές είχαν μπλοκάρει τον δρόμο με φορτηγάκια ώστε να μην μπορούν να φτάσουν οι δυνάμεις της αστυνομίας στη βίλα, πού ήταν σε αδιέξοδο.

Οι αστυνομία που τελικά κατάφερε να φτάσει στο σημείο, αφαίρεσε πάνω από 18 πινακίδες, επέβαλε πρόστιμο 50.000 ευρώ στον διοργανωτή ενώ επιβεβαιώθηκαν και άλλες παράβασης για ναρκωτικά και μέθη.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στο συγκεκριμένο πάρτι στοίχιζε 250 ευρώ, με τους συμμετέχοντες όταν φτάνουν στη βίλα να λένε το συνθηματικό προκειμένου να μπουν, ενώ ήταν υποχρεωμένοι να αφήσουν και το κινητό τους στην είσοδο για να μη βιντεοσκοπήσουν το πάρτι.