Φανατικός υποστηρικτής του Τραμπ αφόδευε δέκα χρόνια στον κήπο ομοφυλόφιλου ζευγαριού

Φανατικός υποστηρικτής του Τραμπ αφόδευε δέκα χρόνια στον κήπο ομοφυλόφιλου ζευγαριού
Υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ στο Οχάιο καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης επειδή αφόδευε σε κήπο ομοφυλόφιλου ζευγαριού.

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στην επιφάνεια έπειτα από σχετική έκθεση της αστυνομία του Οχάιο των ΗΠΑ. Πρωταγωνιστής ένας 70χρονος ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μάθιου Γκουγιέτ κάλεσε την αστυνομία, καθώς εντόπισε έναν άνδρα να κάθεται με λυγισμένα γόνατα και να κάνει την ανάγκη του, στους θάμνους του κήπου του σπιτιού του όπου μένει μαζί με τον σύντροφό του.

Η αστυνομία κινήθηκε άμεσα και προχώρησε στην σύλληψη του 70χρονου Τζέρι Ντέτρικ, ο οποίος είναι γνωστός και ως «άνθρωπος του Τραμπ». Μάλιστα, ο 70χρονος παραδέχθηκε ότι έκανε πολλές φορές την ανάγκη του στον κήπο του ομοφυλόφιλου ζευγαριού.

«Ο Τζέρι δήλωσε ακόμη πως το έκανε επειδή οι δύο τους ήταν Δημοκρατικοί και υποστήριζαν τον Τζο Μπάιντεν ενώ εκείνος δηλώνει άνθρωπος του Τραμπ. Αυτό μας οδηγεί να πιστεύουμε πως το περιστατικό είχε πολιτικά κίνητρα» σημειώνεται στην αναφορά της αστυνομίας.

Η σύλληψη του Ντέτρικ προκάλεσε την ικανοποίηση του ζευγαριού με τον Γκουγιέτ να γράφει ανακουφισμένος στο facebook: «Ένα όμορφο πρωινό. Τελικά συνελήφθη ο άντρας που επισκεπτόταν την αυλή μας τα τελευταία δέκα χρόνια. Όταν τον είδα δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Είχαν περάσει δέκα χρόνια και σκεφτόμουν ότι δεν τον εντόπιζαν ποτέ...».

Ο Ντέτρικ κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 ημερών, 30 ώρες κοινωνικής εργασίας, πρόστιμο 232 δολαρίων καθώς και η υποχρέωση απολογητικής επιστολής προς το ζευγάρι. Ωστόσο, τόνισε ότι η σύλληψή του θα άφηνε «λεκέ για τη φήμη του» στην πόλη του Οχάιο.

Στην απολογητική του επιστολή είπε ότι έκανε την ανάγκη στο σπίτι του ζευγαριού, όχι επειδή ήταν ομοφυλόφιλοι αλλά επειδή ήταν Δημοκρατικοί. «Επιτρέψτε μου να πω αρχικά ότι λυπάμαι πολύ για τις πράξεις μου. Συνειδητοποιώ ότι αυτό που έκανα ήταν απαράδεκτο».