Μάχη με τον κορονοϊό στην εντατική δίνει ο Στάθης Αγγελόπουλος (vid)

Μάχη με τον κορονοϊό στην εντατική δίνει ο Στάθης Αγγελόπουλος (vid)
Δύσκολες ώρες βιώνει ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος εδώ και δέκα ημέρες νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία με κορονοϊό.

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» νοσηλεύεται εδώ και δέκα μέρες με κορονοϊό ο Στάθης Αγγελόπουλος. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής πέρασε δύσκολες ημέρες στην εντατική αν και παρουσιάζει βελτίωση η κατάσταση του. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς έχει ακόμη δρόμο μέχρι να γίνει καλά και να πάρει εξιτήριο.

Η μητέρα του Άννα Βασιλείου μιλώντας στο Mega για την κατάσταση της υγείας του γιου της ανέφερε: «Ο Στάθης κόλλησε κορονοϊό και είναι τώρα μια εβδομάδα στο «Σωτηρία». Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν. Τελευταία στιγμή βελτιώθηκε η κατάστασή του, οπότε περάσαμε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα στην εντατική. Αύριο πρέπει να τον βγάλουν, αλλά θα είναι ακόμη μια εβδομάδα ίσως και δύο εκεί, διότι έχει άσθμα».

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο γιος της Στάθης αλλά και εκείνη, είναι κατά του εμβολίου. «Το εμβόλιο δεν το έχει κάνει, είμαστε κατά του εμβολίου. Εγώ έχω περάσει τον κορονοϊό, ο γιος μου πέρασε, η κόρη μου πέρασε, όλοι μας το περάσαμε πριν το περάσει ο Στάθης».