Αίσιο τέλος με το ζευγάρι που είχε εξαφανιστεί στην Κρήτη

Αίσιο τέλος με το ζευγάρι που είχε εξαφανιστεί στην Κρήτη
Ζωντανοί εντοπίστηκαν ο 45χρονος και η 39χρονη που είχαν εξαφανιστεί στην περιοχή του Λέντα στην Κρήτη.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για το ζευγάρι που είχε εξαφανιστεί στην Κρήτη. Και οι δύο είναι κρητικής καταγωγής που ζουν και δραστηριοποιούνται στη Γερμανία. Μάλιστα, ο 44χρονος άνδρας είχε υπάρξει πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Το Σάββατο το ζευγάρι ενοικίασε ένα μικρό σκάφος για βόλτα στη θάλασσα, ωστόσο λόγω της θαλασσοταραχής και των ισχυρών ανέμων η βάρκα παρασύρθηκε στα ανοιχτά.

Η κινητοποίηση του Λιμενικού ήταν άμεση και οι έρευνες μεγάλες. Τελικά, το απόγευμα της Κυριακής ήρθαν τα ευχάριστα νέα με τον εντοπισμό του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το cretalive.gr ο άντρας κολύμπησε παρά τη θαλασσοταραχή, μέχρι τη μονή Κουδουμά και ζήτησε βοήθεια, την ώρα που η γυναίκα παρέμεινε σε σπηλιά βρίσκοντας εκεί καταφύγιο και περιμένοντας τη σωτηρία και τα καλά νέα από τον 44χρονο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι ντόπιοι, συγκλονισμένοι από τη θετική έκβαση της ιστορίας, κάνουν λόγο για το θαύμα της Παναγίας που κράτησε ζωντανό και δυνατό τον άντρα για να κολυμπήσει μέχρι τη μονή.

Αμφότεροι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία τους, αλλά εξαντλημένοι και θα μεταφερθούν άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις.