Δεν πήγε η Μάγδα Φύσσα στο Προεδρικό Μέγαρο

Δεν πήγε η Μάγδα Φύσσα στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Μάγδα Φύσσα, αναμφισβήτητα μία σπουδαία προσωπικότητα και φυσιογνωμία, δεν παρέστη τελικά στο προεδρικό Μέγαρο για την 47η επέτειο από την «Αποκατάσταση της Δημοκρατίας»,  για τους δικούς της απόλυτα σεβαστούς λόγους!

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ήθελε στην 47η επέτειο για την «Αποκατάσταση της Δημοκρατίας» να δώσει μια συμβολική χροιά και γι αυτό είχε προσκαλέσει προσωπικότητες από όλο το φάσμα της κοινωνίας.

Επιστήμονες που αναπτύσσουν πρωτοπόρες τεχνολογίες στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Υγείας, της Γενετικής, επαγγελματίες από τον παραγωγικό τομέα της οικονομίας που διακρίνονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οινοποιούς, βιοτέχνες και αγρότες. Καθηγητές σχολείων από την ενδοχώρα και τα ακριτικά μας νησιά, οι οποίοι δοκιμάστηκαν με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση καθώς και μαθητές που διέπρεψαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Αθλητές αλλά και πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι έχουν καταφέρει να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία, όπως και εκπροσώπους από την ΛΟΑΤΚΙ κοινωνία.
Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και η Μάγδα Φύσσα, η μητέρα του Παύλου Φύσσα που σκότωσε η εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή».

Μία αναμφισβήτητα εμβληματική φυσιογνωμία, η οποία τα έβαλε με το «τέρας», με τους ναζιστές και σε πολλές περιπτώσεις μόνη της, ωστόσο δεν τα παράτησε και βγήκε νικήτρια. Όσο μπορεί να νιώθει έτσι όταν έχει χάσει το παιδί της από τους εγκληματίες.

Η Μάγδα Φύσσα, αναμφισβήτητα μία σπουδαία προσωπικότητα και φυσιογνωμία, δεν παρέστη τελικά στο προεδρικό Μέγαρο, για τους δικούς της απόλυτα σεβαστούς λόγους!

Πρόσκληση είχε λάβει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ωστόσο απουσίασε και αυτός, καθώς βρίσκεται στις ΗΠΑ και κάνει αποθεραπεία στο γόνατό του, ενώ απουσίασε και ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, που... διαφωνούσε με κάποιους από τους προσκεκλημένους.

Πολλές ήταν πάντως και οι αντιδράσεις από την ακύρωση της βράβευσης του διασώστη προσφύγων από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.