Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Μπακογιάννης… μέτρησαν τα παιδιά τους και μαντέψτε τον νικητή (pic)

Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Μπακογιάννης… μέτρησαν τα παιδιά τους και μαντέψτε τον νικητή (pic)
Χιουμοριστική φωτογραφία από τους κήπους του Προεδρικού Mεγάρου από τον δήμαρχο Αθηναίων και τον πρώτο σκόρερ της Euroleague, στο πλαίσιο της 47ης επετείου της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης- μαζί με τον κουμπάρο του Νίκο Ζήση- ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την 47η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος μόλις πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς επίσης και με πολλούς από τους περί 600 καλεσμένους της ειδικής αυτής και σημαίνουσας εκδήλωσης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων μάλιστα Κώστας Μπακογιάννης, έβγαλε μία αναμνηστική φωτογραφία με τον επί σειρά ετών αρχηγό του Ολυμπιακού δείχνοντας με τα δάκτυλά του το «4» τη στιγμή που ο πρώτος σκόρερ της Euroleague έδειχνε επίσης τα δακτυλά του, «έξι».

Όπως εξήγησε ο Κώστας Μπακογιάννης στη χιουμοριστική λεζάντα: «Δεν μετράμε τα Κύπελλα του Σπανούλη. Τα παιδιά μας μετράμε. Ακόμα και σε αυτό κερδίζει».

2