Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για τις «αναγκαστικές διακοπές»: «Υπάρχουν οι… πληκτεράκηδες» (vid)

Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για τις «αναγκαστικές διακοπές»: «Υπάρχουν οι… πληκτεράκηδες» (vid)
Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για τη φράση «αναγκαστικές διακοπές» την ώρα που ήταν στη Σαντορίνη και τον πολυποίκιλο σχολιασμό αυτής.

Η ατάκα του Αντώνη Ρέμου, στην τελευταία εκπομπή του «Σου-Κου Family» για «αναγκαστικές διακοπές» την ώρα που βρισκόταν σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Σαντορίνη και είχε στο πιάτο όλο το Αιγαίο, σχολιάστηκε στα social media και πήρε έκταση, καθώς -όπως είπαν πολλοί- αρκετοί είναι αυτοί που εδώ και χρόνια δεν έχουν την ευκαιρία και την δυνατότητα να κάνουν καν διακοπές, πόσο μάλλον να βρίσκονται στη Σαντορίνη.

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στον Real Fm για την έκταση που πήρε το θέμα και τα σχόλια, χαρακτηρίζοντάς τους «πληκτεράκηδες», αυτούς που κάθονται και απλά σχολιάζουν ενώ τόνισε πως ήταν στην Ίο και πήγε στη Σαντορίνη για να πάρει το αεροπλάνο. Είπε δε πως δεν κάνει ντόλτσε βίτα δίχως να τον αγγίζει τι συμβαίνει γύρω του.

«Ο κόσμος δεν ξέρει, δικαιολογείται από μία άποψη. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι, είναι μία μειονότητα οι «πληκτεράκηδες» που κάθονται πίσω από τα πλήκτρα και η ζωή τους είναι ένας σχολιασμός» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν όρια στο πως εκφράζεσαι, δεν χρειάζεται να μας τα επιβάλλει η πολιτεία. Πρέπει να τα βάλουμε εμείς τα όρια μας γιατί εάν δεν τα βάλουμε εμείς, θα τα σπάσουν τα παιδιά μας».

Στη συνέχεια εξήγησε: «Οι αναγκαστικές διακοπές είναι όντως αναγκαστικές διακοπές εδώ και ενάμιση χρόνο. Αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο (συμβαίνει αυτό), δεν έκανα αναγκαστικές διακοπές στην Σαντορίνη.

Ήμουν από ένα άλλο νησί, την Ίο και πήγα στην Σαντορίνη για να πάρω το αεροπλάνο και να γυρίσω στην Αθήνα. Κάποιος κόσμος νομίζει ότι εγώ κάνω ντόλτσε βίτα και δεν με αγγίζει αυτό που συμβαίνει γύρω μου. Όλοι έχουν πληγεί από αυτό που συμβαίνει αλλά ο κλάδος της ψυχαγωγίας περισσότερο, έχει τελειώσει».