Ξεσπά η μητέρα της Τοπαλούδη: «Σκοτώνουν οι ψευτονταήδες τα κορίτσια μας, με έχουν στείλει στον αιώνιο θάνατο» (vid)

Ξεσπά η μητέρα της Τοπαλούδη: «Σκοτώνουν οι ψευτονταήδες τα κορίτσια μας, με έχουν στείλει στον αιώνιο θάνατο» (vid)
Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη τόνισε πως πρόκειται για γυναικοκτονίες και συμπλήρωσε πως η ίδια έχει καταδικαστεί σε αιώνιο θάνατο, μετά την απώλεια του παιδιού της.

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, μετά και την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο.

Όπως η ίδια είπε στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι Not»: «σκοτώνουν οι νταήδες τα κορίτσια μας».

«Σκοτώνουν οι νταήδες τα κορίτσια μας, δε δέχονται το "όχι". Να κάνουν κουράγιο οι γονείς της Γαρυφαλλιάς, αλλά ούτε αυτό είναι εύκολο. Κάθε μέρα ματώνεις, πεθαίνεις, κάθε στιγμή και ώρα. Όπου και να βρεθώ, όποια ψευδαίσθηση και να ζήσω, το μυαλό μου είναι στην εικόνα με το παιδί μου να κατεβαίνει τα σκαλιά στην Εθνική Αντιστάσεως και την πήρε ο Αλβανός. Αυτός ο διπρόσωπος, πήρε το παιδί μου και το ξεγέλασε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαι μισή μάνα τώρα. Κάνω κουράγιο, να σταθώ όρθια στα πόδια μου για το παιδί το έφηβο που έχω στο διπλανό δωμάτιο, που με έχει ανάγκη. Αλλιώς δεν την θέλω τη ζωή μου, να την κάνω τι; Δεν έχει νόημα η ζωή μου πια. Χάνοντας το παιδί μου, ζω κι εγώ τον θάνατο, τον γολγοθά. Με έχουν στείλει στον αιώνιο θάνατο. Τον καθημερινό. Και τον δικό μου θάνατο κανείς δεν τον πληρώνει. Ούτε του πατέρα της», τόνισε η κυρία Αρμουτίδου.

«Δολοφονούν τα κορίτσια μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι γυναικοκτονία. Να αποδεχτούν αυτό τον όρο όλοι οι μεγαλοεπιστήμονες. Που αντιδρούν. Είναι γυναικοκτονία, όχι απλά ανθρωποκτονία. Σκοτώνουν τα κορίτσια μας επειδή είναι αδύναμα, επειδή είναι ανίσχυρα και επειδή το όχι δεν το αποδέχονται. Αυτοί οι ψευτονταήδες, αναθρεμένοι σε οικογένειες... Δεν ξέρω ποιες είναι οι οικογένειες και τι αξίες και αρχές δίνουν στους ψευτόμαγκές τους... Αλλά είναι ψευτόμαγκες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και κατέληξε: «Εγώ ζω τον πόνο, όσο και ο Ελληνικός λαός να πονάει. Πονάει για 2,3 ώρες. Ήρθε ο θάνατος της Καρολάιν, της Γαρυφαλλιάς. Ο πόνος των γονιών είναι πάντα στην καρδιά. Με έχουν αναγκάσει να ζω με αναμνήσεις».