Τι νέο φέρνει το NBA 2K22;

Τι νέο φέρνει το NBA 2K22;
Όλα όσα ξέρουμε στην παρούσα φάση για το φετινό videogame της 2K Sports.

H 2K Sports έχει ήδη μιλήσει για το NBA 2K22, αποκαλύπτοντας κάποια πρώτα trailers και τους αθλητές που θα βρίσκονται στο εξώφυλλο. Τις τελευταίες ημέρες ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές ακόμη αλλαγές που θα γίνουν στο φετινό παιχνίδι και θα επηρεάσουν και τα του gameplay.

Σε πρώτη φάση η ομάδα ανάπτυξης θέλει να δώσει καλύτερη ροή στον αγώνα. Έτσι ανακοίνωσε πως θα δίνει στους παίκτες περισσότερους τρόπους να σκοράρουν, όπως περισσότερες επιλογές για καρφώματα και alley-oops, καθώς και αρκετές χαρακτηριστικές κινήσεις γνωστών παικτών και τρόπους να «σπάσετε» την αντίπαλη άμυνα.

Σε ό,τι αφορά την άμυνα τώρα θα υπάρχουν βελτιώσεις στο πως μπορεί να κλέψει κανείς την μπάλα, αλλά και στο πως να αμυνθεί σε πολλές και διαφορετικές συνθήκες. Περισσότερα για τις αλλαγές του gameplay θα δούμε σε ένα νέο trailer που θα δημοσιευτεί τον Αύγουστο.

Οι σεζόν επιστρέφουν στο game και θα τις δούμε σε διάφορα modes πέραν του MyTeam. Ακόμη, θα προστεθούν τρόποι να ενισχύεται ο παίκτης στο MyPlayer μέσα από διάφορα βραβεία που θα κερδίζει στο Neighborhood. Σημαντική θα είναι και η επιστροφή του drafting, καθώς πρόκειται για χαρακτηριστικό που ζητούσε αρκετός κόσμος.

H City επιστρέφει με νέα μορφή και με μια πιο πλούσια εμπειρία για τους παίκτες, με ακόμη περισσότερους NPCs που θα την κάνουν πιο «ζωντανή». Ειδικά κτίρια θα είναι τα σημεία συνάντησης για το matchmaking, ενώ αλλαγές προς το καλύτερο θα γίνουν και στον τομέα των Affiliations. Στις κονσόλες νέας γενιάς το MyCareer με το The City θα γίνουν ένα, προσφέροντας μια ενιαία εμπειρία σε πολύ υψηλότερα επίπεδα, ενώ οι εκδόσεις θα είναι συμβατές μεταξύ τους για να μεταφέρετε την πρόοδό σας αν πχ. αναβαθμίσετε από το PS4 στο PS5 ή από το Xbox One στα Xbox Series X/S.

Το NBA 2K22 έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία σε PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch στις 10 Σεπτεμβρίου.