Ανακοινώθηκε επίσημα το NBA 2K22 με τον Ντόντσιτς στο εξώφυλλο (vids)

Παύλος Παπαπαύλου
Ανακοινώθηκε επίσημα το NBA 2K22 με τον Ντόντσιτς στο εξώφυλλο (vids)
Αμπντούλ Τζαμπάρ, Νοβίτσκι και Ντουράντ στο εξώφυλλο της συλλεκτικής.

H 2K Sports ανακοίνωσε το πλήρες ρόστερ των αθλητών που θα βρίσκονται στο εξώφυλλο του NBA 2K22, του φετινού της τίτλου για το δημοφιλές franchise. Ο Λούκα Ντόντσιτς θα είναι στο εξώφυλλο της Standard Edition και του Cross-Gen Digital Bundle, ενώ οι Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Ντιρκ Νοβίτσκι και Κέβιν Ντουράντ σε αυτό της premium NBA 75th Anniversary Edition.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε όλες του τις εκδόσεις στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 και οι προ-παραγγελίες ξεκινούν από σήμερα. Στόχος της ομάδας ανάπτυξης είναι να προσφέρει την πιο ρεαλιστική απόδοση του ψηφιακού μπάσκετ, ιστορικές ομάδες, βελτιωμένη τεχνητή νοημοσύνη και ακόμη καλύτερη δράση.

«Με τιμά η παρουσία μου στο εξώφυλλο του παιχνιδιού. Το μπάσκετ που προσέφερε τόσα πολλά και είμαι ενθουσιασμένος που θα ανταποδώσω και θα συνεργαστώ με την 2K Foundations για να βοηθήσω νέα παιδιά που το έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο», δήλωσε με την ευκαιρία της ανακοίνωσης ο Ντόνσιτς.

Η Standard Edition θα πωλείται στα €69,99 και θα είναι διαθέσιμη για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch, ενώ η αντίστοιχη έκδοση για τις new-gen κονσόλες PS5 και Xbox Series X/S θα είναι €74,99.

Η NBA 2K22 NBA 75th Anniversary Edition θα πωλείται έναντι €99,99 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch (μόνο ψηφιακά στην κονσόλα της Nintendo), ενώ όσοι την αγοράσουν για τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς θα μπορούν να αναβαθμίσουν και δωρεάν σε αυτές της νέας. Για όσους θέλουν την πιο απλή έκδοση με αυτό το χαρακτηριστικό, θα πρέπει να αγοράσουν το Cross-Gen Digital Bundle.

H ΝΒΑ 75th Anniversary Edition και το Cross-Gen Digital Bundle θα έχει εξώφυλλο σχεδιασμένο από τον Τσάρλι Πάλμερ, γνωστός για δουλειές του που έχουν δημοσιευτεί και στο TIME.