Κουίζ: Πόσο καλή διατροφή κάνεις;

Κουίζ: Πόσο καλή διατροφή κάνεις;
Το Gazzetta σε συνεργασία με το Ελαιοπουλάκι® τσεκάρουν τις διατροφικές σου συνήθειες.

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της. Είναι δεδομένο πως κατά τη διάρκεια των διακοπών θα κάνουμε κάποιες διατροφικές ατασθαλίες. Θα φάμε λίγο παραπάνω, θα πιούμε λίγο παραπάνω, ίσως παραγγείλουμε πιο πολύ junk food μιας και θα βαρεθούμε να μαγειρέψουμε. Δεν πειράζει! Από τη νέα σεζόν θα έχουμε όλο το χρόνο να επανέλθουμε στα συνηθισμένα διατροφικά μας standards.

Το θέμα, όμως, είναι ποια είναι τα διατροφικά μας standards; Είναι υψηλά ή σηκώνουν βελτίωση; Για να μάθεις, λοιπόν, πόσο καλή διατροφή κάνεις δημιουργήσαμε το παρακάτω κουίζ σε συνεργασία με το πολυβραβευμένο Ελαιοπουλάκι® του Αγγελάκη. Ένα μοναδικό κοτόπουλο που εκτρέφεται σε ιδιόκτητες φάρμες στην Εύβοια με 100% φυτικές τροφές με βάση το καλαμπόκι και το αγνό ελαιόλαδο. Η ειδική αυτή διατροφή του, μας δίνει ένα ιδιαίτερα νόστιμο και θρεπτικό προϊόν, πλούσιο σε πρωτεΐνες, σελήνιο και βιταμίνες Β3 και Β6 που βοηθούν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και νευρικού μας συστήματος.

Και φυσικά αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το χρυσαφένιο χρώμα του, το ζουμερό κρέας του και η πλούσια γεύση του, χαρακτηριστικά που του έχουν χαρίσει και πολλές διακρίσεις γεύσης και ποιότητας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κυκλοφορεί σε διάφορες εκδοχές -ολόκληρο, μπούτι, στήθος, φιλέτο μπούτι- αλλά και σε χειροποίητο μπιφτέκι με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, αγνό ελαιόλαδο και κουρκουμά, ο οποίος είναι γνωστός για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Τσέκαρε, λοιπόν, το επίπεδο της διατροφής σου στο παρακάτω κουίζ και (αν χρειάζεται με βάση τα αποτελέσματα) δες τι μπορείς να κάνεις για να την βελτιώσεις.

Loading...