Η «ψυχολόγος» της Καρολάιν δεχόταν απειλές για τη ζωή της και αποκαλύπτει: «Μου είπε “τον σιχαίνομαι, θέλω να φύγω"» (vid)

Η «ψυχολόγος» της Καρολάιν δεχόταν απειλές για τη ζωή της και αποκαλύπτει: «Μου είπε “τον σιχαίνομαι, θέλω να φύγω"» (vid)
Αποκαλύψεις από την σύμβουλο ψυχικής υγείας της Κάρολαϊν, η οποία κατέθετε επί 4 ώρες στον ανακριτή.

Επί τέσσερις ώρες περιέγραφε στον ανακριτή, η κ. Μυλωνοπούλου, η σύμβουλος ψυχικής υγείας της άτυχης Καρολάιν συνεδρία-συνεδρία, τα όσα της είχε εκμυστηρευτεί η άτυχη κοπέλα που τη δολοφόνησε ο σύζυγός της στα Γλυκά Νερά. Επιπλέον, αποκάλυψε, πως δεχόταν από άγνωστο αριθμό, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν και πριν τη σύλληψη του δολοφόνου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τηλεφωνικές απειλές πως θα τη σκοτώσουν. Μάλιστα, λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του, ο 33χρονος πιλότος, την επισκέφτηκε στο γραφείο της και προσπάθησε να αποσπάσει πληροφορίες για τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από την Καρολάιν και τη ρωτούσε αν σκόπευε να τις καταθέσει στις αρχές.

«Ήταν εγκλωβισμένη»

Πιο συγκεκριμένα τώρα, η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να είπε αρχικά στον ανακριτή ότι το ραντεβού κλείστηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για να μιλήσουν για την επιλόχειο κατάθλιψη της κοπέλας από την πρώτη εγκυμοσύνη που είχε. Μόλις έμεινε όμως η Καρολάιν μόνη της στο δωμάτιο με την σύμβουλο ψυχικής υγείας, της εκμυστηρεύτηκε πως ο 33χρονος ήταν αυταρχικός, ένιωθε εγκλωβισμένη καθώς ήταν από τον πλήρη έλεγχό του και ήθελε να φύγει από το σπίτι.

«Μου είπε… “Σιχαίνομαι τον άνθρωπο”»

Δύο μήνες αργότερα, η Καρολάιν άρχισε είπε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε ξαφνικά δουλειές τις Κυριακές, από εκεί που δεν δούλευε, ενώ της είπε χαρακτηριστικά πως «είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι που είχε στήσει, όμως σιχαίνομαι τον άνθρωπο». Συμπλήρωσε δε πως ήθελε να φύγει με το παιδί από το σπίτι.

Η κ. Μυλωνοπούλου είπε πως η άτυχη κοπέλα ζητούσε τις συμβουλές της και πως όταν διακόπηκαν οι συνεδρίες, πιστεύει πως έγινε με εντολή του συζύγου της.

«Δέχθηκε τηλεφωνικές απειλές»

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας αποκάλυψε στον ανακριτή, σε αυτές τις τέσσερις ώρες, πως μετά τη δολοφονία της Καρολάιν και πριν τη σύλληψη του πιλότου, δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα από άγνωστο αριθμό και την απειλούσαν ότι θα τη σκοτώσουν.

Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, την επισκέφτηκε στο γραφείο της ο 33χρονος κατηγορούμενος και τρόφιμος των φυλακών Κορυδαλλού πλέον και προσπάθησε να αποσπάσει πληροφορίες για τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από την Καρολάιν και τη ρωτούσε αν σκόπευε να τις καταθέσει στις αρχές.