Σάκης Κατσούλης: «Θα δώσω ένα κομμάτι του επάθλου στη Μαριαλένα για να κάνει κάτι δικό της»

 Σάκης Κατσούλης: «Θα δώσω ένα κομμάτι του επάθλου στη Μαριαλένα για να κάνει κάτι δικό της»
Ο νικητής του Survivor 2021, Σάκης Κατσούλης, μίλησε στο Τύπος Tv και ανάμεσα στα άλλα έκανε αναφορά σε σχετικές ερωτήσεις για τον τρόπο αξιοποίησης του επάθλου, αλλά και για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο νικητής του Survivor Σάκης Κατσούλης μίλησε στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για τον τρόπο που σκέφτεται να αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ που αντιστοιχούν στη νίκη του στο παιχνίδι επιβίωσης στη Δομινικανή Δημοκρατία.

"Θα υποστηρίξω τα μαγαζιά μου, τα καταστήματα ρούχων που έχει μέσα μπερπεράδικο και spa" τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε: "Λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό τα έσοδα ήταν ελάχιστα, τα έξοδα πολλά, οπότε οι επιχειρήσεις μου χρειάζονται υποστήριξη. Ένας από τους σκοπούς άλλωστε που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να εκμεταλλευτώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια νεκρή περίοδο. Τις επιχειρήσεις τις έκανα με πολύ κόπο, ιδρώτα και δουλειά, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, φανταστείτε ότι με το που τελείωσε ο τελικός πήγα στο μαγαζί και κοιτούσα την βιτρίνα. Οπότε θα αξιοποιήσω κάποια χρήματα εκεί. Επίσης, έχω μια οικογένεια, που κανείς δεν ξέρει τι ανάγκες έχει, θα βοηθήσω λοιπόν και αυτή. Το ποσό δεν είναι και υπέρογκο! Οπότε θέλει καλή διαχείριση..."

Ακολούθως ρωτήθηκε για τις επαφές του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, για το αν βρίσκονται και αν είναι μαζί μετά το Survivor και είπε χαρακτηριστικά:

"Είμαστε κάθε μέρα μαζί, προσπαθώ να τη βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ με τις δουλειές που κλείνει, έχω πει ότι θα της δώσω ένα κομμάτι του επάθλου για να κάνει κάτι δικό της. Σίγουρα, όμως, δεν είμαστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Ξέρουμε όμως ο ένας τα κουμπιά του άλλου και είμαστε πολύ καλά!.."