Οργισμένη η Καίτη Γαρμπή για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο: «Κακιά στιγμή ήταν η ώρα που σε γνώρισε παλιάνθρωπε!»

Οργισμένη η Καίτη Γαρμπή για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο: «Κακιά στιγμή ήταν η ώρα που σε γνώρισε παλιάνθρωπε!»
Η Καίτη Γαρμπή δεν έμεινε αδιάφορη από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από το φίλο της και προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτηση στο Instagram.

Η νέα δολοφονία γυναίκας από το σύντροφό της, αυτή της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από το φίλο της, έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορη.

Το γεγονός ότι ο 30χρονος κατηγορούμενος το απέδωσε στην «κακιά στιγμή» και το ότι για την αποτρόπαιη πράξη του προσπάθησε να επιρρίψει τις ευθύνες στην άτυχη κοπέλα, έχει φέρει αγανάκτηση στον κόσμο.

Ο 30χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι καυγάδισαν γιατί έχασαν το δρόμο. Συγκεκριμένα είπε ότι η Γαρυφαλλιά δεν κοιτούσε το GPS, αλλά τα μηνύματα της στο κινητό και έτσι πήραν λάθος κατεύθυνση.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Φολέγανδρος, για όσους έχουν πάει, είναι ένα νησί 3 χιλιομέτρων μήκος από τον Καραβοστάσι μέχρι την Άνω Μεριά και να προσπαθεί κανείς να χαθεί είναι περίπου αδύνατο...

Με αφορμή λοιπόν αυτό, η Καίτη Γαρμπή πόσταρε ότι κακιά στιγμή για εκείνην, ήταν ότι τον γνώρισε.Τα υπόλοιπα είναι φόνος, επισήμανε περιεκτικά.