Παραλίγο τραγωδία στη Φλώρινα: 16χρονος λιποθύμησε κι έπεσε πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη

Παραλίγο τραγωδία στη Φλώρινα: 16χρονος λιποθύμησε κι έπεσε πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη
Ένας 16χρονος λιποθύμησε κι έπεσε πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη κατά την διάρκεια εκδηλώσεων στη Φλώρινα ενώ λόγω του γεγονότος δυο άτομα λιποθύμησαν.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε περιοχή της Φλώρινας κατά την διάρκεια εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα, ένας 16χρονος λιποθύμησε κι έπεσε πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη κατά την διάρκεια εκδηλώσεων Μνήμης για το ολοκαύτωμα στο Λέχοβο.

Σύμφωνα με το kozan.gr είχε ντυθεί τσολιάς, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις Μνήμης για το ολοκαύτωμα στο Λέχοβο του Δήμου Αμυνταίου.

Το παιδί κάποια στιγμή λιποθύμησε πέφτοντας δυστυχώς πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη, που είχε στηθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης, δίπλα στο στρατιωτικό άγημα.

Η ξιφολόγχη αν και καρφώθηκε κοντά στο αυτί του 16χρονου, όμως ευτυχώς δεν τον τραυμάτισε σε σημείο που θα μπορούσε ν’ αποδειχτεί μοιραίο, ωστόσο του προκάλεσε σοβαρή αιμορραγία την οποία μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (Mποδοσάκειο).

Το παιδί υποβλήθηκε σε εγχείρηση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τραύμα του, ενώ να σημειωθεί ότι λόγω του συγκεκριμένου συμβάντος υπήρξαν και δύο λιποθυμίες παρευρισκομένων στην εκδήλωση.