Ρεκόρ πλημμυρών στη Γη το 2030 από το φαινόμενο της ταλάντευσης της Σελήνης!

Ρεκόρ πλημμυρών στη Γη το 2030 από το φαινόμενο της ταλάντευσης της Σελήνης!
Ανησυχητική μελέτη από τη NASA που αναφέρει πως η ταλάντευση της Σελήνης θα προκαλέσει ρεκόρ πλημμυρών στη Γη στα μέσα της δεκαετίας του 2030.

Στοιχεία τα οποία μόνο ανησυχητικά είναι, έρχονται στο φως από τη NASA. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η ταλάντευση της Σελήνης θα προκαλέσει ρεκόρ πλημμυρών στη Γη στα μέσα της δεκαετίας του 2030, κάτι που θα οφείλεται στην αύξηση της στάθμης της θάλασσας από το φαινόμενο της ταλάντευσης της Σελήνης σε συνδυασμό και με την κλιματική αλλαγή, την οποία βλέπουμε ήδη σε μεγάλο βαθμό.

Οι πλημμύρες είναι ήδη συχνό φαινόμενο στις ΗΠΑ, ωστόσο από τα μέσα της δεκαετίας του 2030, η ευθυγράμμιση της αύξησης της στάθμης της θάλασσας με τον σεληνιακό κύκλο θα φέρει στις παράκτιες πόλεις σε όλες τις ΗΠΑ ρεκόρ πλημμύρων.

Η ταλάντευση της Σελήνης είναι ένα φυσικό φαινόμενο που παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το 1728 και χρειάζεται 18.6 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Κατά το πρώτο μισό της δραστηριότητας του φαινομένου, οι παλίρροιες μειώνονται, αλλά στο δεύτερο μισό απελευθερώνονται και βλέπουμε πολύ μεγαλύτερη παλίρροια από το συνηθισμένο.

Η NASA προειδοποιεί για ρεκόρ πλημμυρών στη Γη οι οποίες θα διαρκέσουν 10 χρόνια, θα είναι πιο συχνές και πιο έντονες από ποτέ και θα επηρεάσουν κάθε πόλη και οικισμό που βρίσκεται σε ακτογραμμή. Συμπληρώνει δε, πως τα λιμνάζοντα νερά θα γίνουν εστίες μόλυνσης.