Πέθανε ο ράπερ Biz Markie σε ηλικία 57 ετών (vid)

Πέθανε ο ράπερ Biz Markie σε ηλικία 57 ετών (vid)
«Έφυγε» από τη ζωή ο ράπερ Biz Markie χωρίς ωστόσο να έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του.

Σε ηλικία 57 ετών πέθανε ο ράπερ Biz Markie χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Η εκπρόσωπός του δήλωσε ότι ο ράπερ και DJ «έφυγε» ήρεμα το βράδυ της Παρασκευής, με τη σύζυγό του στο πλευρό του.

Ο 57χρονος ράπερ ήταν πιο γνωστός για την επιτυχία «Just a Friend», του 1989, που έφτασε στο Νο9 των αμερικανικών τσαρτ. «Είμαστε ευγνώμονες για τα πολλά τηλεφωνήματα και τις προσευχές που έχουμε λάβει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», ανέφερε η εκπρόσωπός του σε ανακοίνωση.

«Ο Biz δημιούργησε μια κληρονομιά που θα τιμάται για πάντα από τους συναδέλφους του και τους φαν του, τις ζωές των οποίων άγγιξε με τη μουσική, για 35 χρόνια. Αφήνει πίσω μία σύζυγο, πολλούς συγγενείς και στενούς φίλους, που θα τους λείψει η έντονη προσωπικότητά του, τα συνεχή αστεία και οι συχνές συζητήσεις», πρόσθεσε.

Ο Μάρσελ Χαλ, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε το 1964 και ξεχώρισε στα χιπ-χοπ κλαμπ της Νέας Υόρκης για το ταλέντο του στο freestyling και το beatboxing στα μέσα της δεκαετίας του '80.