Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Γριά, μπάζο, Παναγία μου ασχήμια όταν δεν βάφεσαι, είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω» (pic)

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Γριά, μπάζο, Παναγία μου ασχήμια όταν δεν βάφεσαι, είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω» (pic)
Η Ελεονώρα Μελέτη με μια καυστική ανάρτηση αναφέρθηκε στα σχόλια που λαμβάνει.

Με μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε σε όσους σχολιάζουν αρνητικά την ίδια επειδή επιλέγει να δημοσιεύει πιο φυσικές φωτογραφίες χωρίς ρετούς.

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε στην ανάρτησή της: «Γριά», «μπάζο» «Παναγία μου ασχήμια όταν δεν βάφεσαι» «γιατί δε φτιάχνεις τη μύτη σου?» Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω κάποιες φορές σε πιο φυσικές φωτογραφίες. Απαντάς; Θα με ρωτήσετε. Σπάνια. Πολύ σπάνια. Κι αν απαντήσω συνήθως δίνω μια ευχή. Μεγαλώνοντας οι καλοθελητές να είναι σαν να έχουν περάσει από πάνω τους όλα τα φίλτρα του ινσταγκράμ, απλά συνιστώ να ρετουσάρουν καλά κ τη ψυχή τους γιατί τα σκ_#%*α όσα φίλτρα κ αν βάλεις παραμένουν σκ_#%…

Όχι γιατί δεν άφησαν ένα σχόλιο κολακείας, αλλά γιατί άφησαν ένα σχόλιο που δίνει αρνητικό και ρατσιστικό πρόσημο στις ώριμες γυναίκες, τις γυναίκες που αγαπάμε περισσότερο το φυσικό, και σε όσους αντί για γαλλική έχουμε παπαγαλική μυτούλα!»

Δείτε την ανάρτησή της

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)