Σαμπρίνα: «Με τράβαγε βίντεο στο σολάριουμ… Τον χτύπησα, πήρα το κινητό και έκανα μήνυση» (vid)

Σαμπρίνα: «Με τράβαγε βίντεο στο σολάριουμ… Τον χτύπησα, πήρα το κινητό και έκανα μήνυση» (vid)
Η Σαμπρίνα αποκάλυψε την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε, αλλά αντέδρασε εκείνη τη στιγμή.

Νέα συνεργασία για τη Σαμπρίνα με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, αλλά και αποκαλύψεις από την πλευρά της. Με το πολύκροτο και επώδυνο θέμα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων, η Σαμπρίνα, στο περιθώριο συνέντευξής της για τη νέα της συνεργασία, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί και η ίδια σεξουαλική παρενόχληση, όχι στον χώρο της δουλειάς της, αλλά σε σολάριουμ.

«Στο χώρο της δουλειάς μου δεν έχω δεχτεί κάποια παρενόχληση. Έχω δεχτεί όμως σε σολάριουμ κι έχω κάνει και μήνυση. Ήταν κάποιος ο οποίος είχε το κινητό του και τραβούσε βίντεο.

Μόλις το κατάλαβα, αντέδρασα αμέσως. Άνοιξα το σολάριουμ, τον χτύπησα, πήρα το κινητό, πήγα στην αστυνομία… Αντέδρασα άμεσα, εκείνη τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Kαλοκαίρι#nοτ.

Για τη συνεργασία της με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο είπε: «Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να κάνουμε κάτι μαζί με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και είναι πολύ ευχάριστο, μου αρέσει πάρα πολύ και θα αρέσει πάρα πολύ και στον κόσμο αυτή η συνεργασία.

Ήταν κάποια τραγούδια του Κώστα που μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά δεν τα είχε δώσει σε μένα. Εντάξει, εγώ ξεκινούσα τότε και τα έδινε αλλού. Το «Δίλημμα» μου άρεσε πάρα πολύ».

Σε ερώτηση για το αν θα έπαιρνε μέρος σε ριάλιτι, δεν το απέκλεισε, ενώ αποκάλυψε πως είναι φίλη με τον νικητή του Survivor Σάκη Κατσούλη.

«Δεν έχω σκεφτεί να πάρω μέρος σε ριάλιτι, δεν τρελαίνομαι πάρα πολύ, αλλά εξαρτάται τι θα είναι αυτό. Φέτος παρακολούθησα Survivor. Ο Σάκης Κατσούλης είναι και φίλος μας, εννοείται ότι τον στηρίξαμε και δικαιωθήκαμε».