Καταστροφές σε σπίτια διασήμων μετά την ξαφνική βροχόπτωση στο Λονδίνο

Καταστροφές σε σπίτια διασήμων μετά την ξαφνική βροχόπτωση στο Λονδίνο
Ο γνωστός κριτής και παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων Σάιμον Κάουελ είδε το αρχοντικό του στο Λονδίνο αξίας 15 εκατομμυρίων λιρών να πλημμυρίζει μετά τη σφοδρότητα των πρόσφατων καταιγίδων που διήρκεσαν περίπου 90 λεπτά.

Αρκετοί κεντρικοί δρόμοι του Λονδίνου πλημμύρισαν, υπόνομοι ξεχείλισαν και σωστικά συνεργεία συμμετείχαν σε επιχειρήσεις εκκένωσης κτιρίων, ενώ εξαιτίας της ξαφνικής κακοκαιρίας έκλεισαν και κάποιοι σταθμοί του Μετρό.

Ανάμεσα στους πληγέντες κατοίκους ήταν και ο θρυλικός μουσικός, κιθαρίστας των Queen, Μπράιαν Μέι. Έγραψε στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το σπίτι του στο Κένσινγκτον μετατράπηκε σε σπίτι «τρόμου» καθώς ο κάτω όροφος του σπιτιού καταστράφηκε.

Ο ροκ σταρ που ήταν πολύ θυμωμένος μοιράστηκε βίντεο που δείχνει την έκταση της ζημιάς με αρκετά αγαπημένα του αντικείμενα, να έχουν καταστραφεί. «Ολόκληρος ο κάτω όροφος έχει πλημμυρίσει. Λύματα και λάσπη κάλυψαν τα χαλιά μας και κάθε είδους πολύτιμα (για εμάς) πράγματα».

Καταγγέλλει τον Βασιλικό Δήμο του Κένσινγκτον και το συμβούλιο της Τσέλσι «για όλη τη αθλιότητα που συμβαίνει στη γειτονιά μου και καταστρέφει την ποιότητα της ζωής μας. Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν», επισήμανε στους 2,8 εκατομμύρια θαυμαστές του στο Instagram.