Η εμφάνιση της κόρης της Julia Roberts στο κόκκινο χαλί και η ομοιότητά τους

Η εμφάνιση της κόρης της Julia Roberts στο κόκκινο χαλί και η ομοιότητά τους
Εντυπωσιακή εμφάνιση από την κόρη της στο κόκκινο χαλί στο φεστιβάλ Καννών. Η εμφάνισή της ήταν διακριτική, με ένα σεμιζιέ φόρεμα και τα ξανθά μαλλιά της πιασμένα σε αλογοουρά.

H κόρη της Julia Roberts και του συζύγου της, Daniel Moder μεγάλωσε και πριν λίγες μέρες έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό του πατέρα της. Η Hazel Moder, που θα κλείσει τα 17 τον ερχόμενο Νοέμβριο βρέθηκε στο Φεστιβάλ Καννών για να παρακολουθήσει την ταινία του Sean Penn, Flag Day, στην οποία ο μπαμπάς της είναι διευθυντής φωτογραφίας.

Περπάτησε μάλιστα στο κόκκινο χαλί, φροντίζοντας όμως να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Η εμφάνισή της ήταν διακριτική, με ένα σεμιζιέ φόρεμα και τα ξανθά μαλλιά της πιασμένα σε αλογοουρά.

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνισή της σε red carpet και μία από τις σπάνιες φορές που επιλέγει να βρίσκεται κάπου όπου υπάρχουν φωτογράφοι.

Η ταινία Flag Day που συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Καννών είναι η νέα δουλειά του Sean Penn, ο οποίος έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ συμμετέχουν και τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει από το γάμο του με τη Robin Right, η Dylan και ο Hopper Penn.

Πηγή: Reader.gr