Αγγλίδα που βαρέθηκε να βλέπει τον σύζυγό της να παρακολουθεί Euro, αγόρασε λαχείο και κέρδισε 1 εκατ. λίρες

Αγγλίδα που βαρέθηκε να βλέπει τον σύζυγό της να παρακολουθεί Euro, αγόρασε λαχείο και κέρδισε 1 εκατ. λίρες
Μια Αγγλίδα κέρδισε ένα εκατομμύριο λίρες, όταν αποφάσισε να το ρίξει στον τζόγο για να σπάσει την πλήξη της.

Τύχη βουνό είχε μια γυναίκα στην Αγγλία. Η 33χρονη Σαμάνθα Γιανγκ δεν άντεχε άλλο να βλέπει τον άντρα της προσηλωμένο να παρακολουθεί Euro. Έπρεπε να βρει κάτι για να σπάσει την πλήξη της. Έτσι αποφάσισε να το ρίξει στον τζόγο, αγοράζοντας λαχείο.

Ενώ ο σύζυγός της παρακολουθούσε άλλο έναν αγώνα στις 2 Ιουλίου, εκείνη αγόρασε το λαχείο. «Παρακολουθούσε όλους τους αγώνες όλων των ομίλων και ήταν κάπως κουραστικό ορισμένες φορές», δήλωσε η Σαμάνθα στο BBC.

Πίνοντας το αγαπημένο της κρασί κέρδισε 20 λίρες σε μια «λοταρία της στιγμής». Αποφάσισε με τα χρήματα που κέρδισε να αγοράσει δύο λαχεία του βρετανικού EuroMillions. «Λίγο αργότερα θα ξυπνούσα εκατομμυριούχος», είπε.

Το επόμενο πρωί η Σαμάνθα τσέκαρε το mail της και είδε ότι είχε κερδίσει 1000 λίρες. Ωστόσο, είχε κάνει λάθος, αφού είχε παραλείψει τρία μηδενικά. «Ντρέπομαι λίγο να το παραδεχθώ, αφού παρόλο που είμαι ορκωτή λογίστρια και κάθε μέρα κοιτάω αριθμούς, ο σύζυγός μου Πολ κοίταξε καλύτερα το μήνυμα και μου είπε ότι το κέρδος που νόμιζα πως ήταν 1000 λίρες, ήταν 1000 φορές περισσότερο, δηλαδή 1 εκατομμύριο λίρες. Κανένας μας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχαμε κερδίσει πραγματικά. Είμασταν πεπεισμένοι ότι δεν ήταν αληθινό ότι κάποιος μας είχε εξαπατήσει».

Πλέον, η Σαμάνθα κάνει σχέδια για το πως θα ξοδέψει ένα μέρος των χρημάτων που κέρδισε. Στα πλάνα της είναι ένα οικογενειακό ταξίδι στα Μπόρα Μπόρα, να αγοράσει πολυτελές τζιπ, αλλά και ένα εισιτήριο διαρκείας για τους αγώνες της Λίβερπουλ στον σύζυγό της.

Επίσης σκοπεύει να επενδύσει μεγάλο μέρος των χρημάτων ώστε να εξασφαλίσει την οικογένειά της στο μέλλον, καθώς η ίδια δεν ήταν ποτέ σε θέση να κάνει ιδιωτική ασφάλεια ζωής, όπως λέει, λόγω διπολικής διαταραχής. «Πάντοτε με ανησυχούσε ότι αν πάθαινα κάτι, ο Πολ και το μέλλον των παιδιών μας δεν θα ήταν τόσο σίγουρο».