Συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Σουξέ: «Είχα αποφασίσει να αυτοκτονήσω»

Συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Σουξέ: «Είχα αποφασίσει να αυτοκτονήσω»
Ο γνωστός ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Μια δύσκολη στιγμή της ζωής του που τον οδήγησε στη σκέψη ακόμα και να αυτοκτονήσει αποκάλυψε ο Γιώργος Σουξές στο περιοδικό «Λοιπόν».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που είχε με την μηχανή του, το οποίο λίγο έλειψε να του στοιχίσει το πόδι του. Βλέποντας ορατό τον κίνδυνο να χάσει το πόδι του σκέφτηκε την αυτοκτονία.

Αναλυτικά όσα είπε

Τι σας κάνει ευτυχισμένο;

«Να βλέπω το γιο μου να πετυχαίνει πράγματα που θέλει, να είμαι καλός ηθοποιός, να είμαι καλά με τη σύντροφό μου και να είχα ένα σπιτάκι δίπλα στη θάλασσα. Είμαι ικανοποιημένος με όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μου».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σας;

«Κάποτε είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή μου και κόντεψαν να μου κόψουν το πόδι. Οι γιατροί το άφησαν στην τύχη του, γιατί είχαν μια εμπειρία με έναν εισαγγελέα τον οποίο η 17 Νοέμβρη τον είχε πυροβολήσει στα πόδια και είχε σχεδόν ίδια τραύματα με εμένα. Εκείνος δυστυχώς πέθανε.

Αποφάσισαν λοιπόν οι γιατροί με βάση εκείνη την εμπειρία, να μην μου κάνουν τίποτα από όσα είχαν κάνει και άφησαν τον οργανισμό να λειτουργήσει από μόνος του, όπως και ευτυχώς έγινε. Εκείνο όμως το διάστημα που κατάλαβα ότι μπορεί να μου έκοβαν το πόδι, είχα αποφασίσει ότι θα αυτοκτονούσα.

Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Τώρα, κατόπιν πιστεύω ότι και χωρίς πόδι δεν πρέπει να αυτοκτονούν οι άνθρωποι, πρέπει να παλεύουν για να καλυτερεύσουν τη ζωή τους».

Σε τι πιστεύετε;

«Πιστεύω σε έναν Θεό για όλους τους ανθρώπους, σε έναν δημιουργό αυτού του σύμπαντος. Ένα ανώτερο ον για όλους».