Αντιδράσεις για Ισπανό influencer: «Δεν χρησιμοποιώ προφυλακτικό, λέω ότι είμαι στείρος» (vids)

Αντιδράσεις για Ισπανό influencer: «Δεν χρησιμοποιώ προφυλακτικό, λέω ότι είμαι στείρος» (vids)
Όταν το θέμα πήρε διαστάσεις ο νεαρός Ισπανός ζήτησε συγγνώμη.

Χαμός έχει γίνει στην Ισπανία με έναν 19χρονο influencer, ο οποίος είναι τραγουδιστής και έχει πάνω από 26 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok.

Ο Ναϊμ Νταρέκι όπως είναι το όνομά του, έχει προκαλέσεις θύελλα αντιδράσεων στην Ισπανία με τις δηλώσεις του. Συγκεκριμένα μιλώντας με τον youtuber Mostopapi, ανέφερε ότι «δυσκολεύομαι με τα προφυλακτικά, οπότε δεν χρησιμοποιώ ποτέ».

Μάλιστα, στη συνέχεια πρόσθεσε γελώντας: «Καθώς καμία από τις συντρόφους του δεν είχε μείνει έγκυος, άρχισα να σκέφτομαι πως είχα πρόβλημα. Οπότε, τους έλεγα 'χαλαρώστε, είμαι στείρος, αλήθεια'».

@naimdarrechi

Responder a @mairanyreyes1 🙄👌🏽

♬ sonido original - Naim Darrechi🏆

Τα λεγόμενά του όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις σε social media και μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όταν το θέμα πήρε τεράστια έκταση, ο 19χρονος ζήτησε δημοσίως συγγνώμη.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Κάποιες φορές δεν συνειδητοποιώ την ευθύνη που μου αναλογεί. Έκανα ένα σχόλιο το οποίο πραγματικά είναι άτοπο και εσφαλμένο. Κάποιες φορές λέω πράγματα και άλλες υπερβάλλω, όμως αυτό που είπα ήταν απλά τρελό και ελπίζω να είχε κοπεί στο μοντάζ και κανείς να μην το είχε ακούσει», είπε ο 19χρονος.

@naimdarrechi

De que parte están viendo este tik tok? 🤌🏾 ##EnLaLunaChallenge ##BozaEnLaLuna

♬ En La Luna - Boza

Ο υπουργός Ισότητας ζήτησε από την εισαγγελία να παρέμβει για να διαπιστωθεί αν ο Νταρέκι λέει την αλήθεια και σ' αυτήν την περίπτωση να αναγνωριστούν τα πιθανά θύματα της σεξουαλικής απάτης που υπό τον ισπανικό νόμο συνιστά σεξουαλική κακοποίηση.

Όπως σημείωσε η Ιρένε Μοντέρο, σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο το σεξ χωρίς προφυλάξεις και συναίνεση θεωρείται σεξουαλική επίθεση.