Σοκάρει η 19χρονη για τον αστυνομικό: «Όταν αρνήθηκα να βγω ερωτικά ραντεβού με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου»

Σοκάρει η 19χρονη για τον αστυνομικό: «Όταν αρνήθηκα να βγω ερωτικά ραντεβού με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου»
Μετά από δυο εβδομάδες σχέσης, ο 39χρονος πρότεινε στην 19χρονη να δουλέψει σε οίκους ανοχής που έχει μητέρα φίλου του και σε σάιτ ερωτικών ραντεβού και όταν αρνήθηκε εκείνος την απείλησε.

Το φως της δημοσιότητας είδε μέρος της κατάθεσης της 19χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό, την κακοποίηση αλλά και τον εξαναγκασμό να εκδίδεται από τον 39χρονο αστυνομικό στην Ηλιούπολη, που μάλιστα την κρατούσε όμηρη στο σπίτι του.

Η 19χρονη κοπέλα, είπε αρχικά στους αστυνομικούς: «Πριν ενάμιση μήνα περίπου, γνώρισα τον αστυνομικό μέσω ενός κοινού γνωστού μας, ο οποίος δουλεύει ως ντελιβεράς σε μία καφετέρια. Με τον αστυνομικό είχαμε ερωτική σχέση και τις πρώτες μέρες τα πηγαίναμε πολύ καλά και συγκατοικήσαμε μετά από μία εβδομάδα περίπου, αφού γνωριστήκαμε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη».

Στη συνέχεια η 19χρονη ανέφερε: «Εγώ ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι θα πάω να μείνω μαζί του. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες αφού πήγα στο σπίτι του, τού είπα ότι ήθελα να βρω κάποια δουλειά, για παράδειγμα σε καφετέρια.

Αυτός όμως μου είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του, έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες, το κατονομάζει και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν. Όταν μου έγινε η πρόταση να εργαστώ, εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους».

Η 19χρονη κοπέλα έδωσε λεπτομέρειες για τη δράση του κυκλώματος όπως φαίνεται, καθώς συνελήφθη και τρίτος (ο δεύτερος είναι ο πατέρας της), ενώ κατονόμασε ξενοδοχεία και σπίτια που θυμάται ότι επισκέφθηκε σε Γλυφάδα, Σκαραμαγκά και σε άλλες περιοχές της Αττικής και επισημαίνοντας ότι καθημερινά είχε 3-4 ραντεβού.

Ανέφερε δε, κι άλλα ονόματα γυναικών που επίσης έκαναν την ίδια «δουλειά» και οι οποίες βρίσκονταν για κάποια διαστήματα στο σπίτι του κατηγορούμενου αστυνομικού στην Ηλιούπολη, κάνοντας ορισμένες εξ αυτών χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Τα χρήματα, σύμφωνα με την 19χρονη, όπως της είχε πει ο αστυνομικός, για κάθε ραντεβού θα ήταν 160 ευρώ, εκ των οποίων η ίδια θα έπαιρνε τα μισά. Σύμφωνα με την κατάθεση της 19χρονης ο αστυνομικός της είπε να διαγράψει κάθε επαφή της στο κινητό , πλην της μητέρας της, αλλά και να διαγράψει τα προφίλ της σε σόσιαλ μίντια. Παράλληλα έφtιαξε προφίλ της στο επίμαχο site.

Σύμφωνα με την καταγγέλουσα, ο αστυνομικός την χτυπούσε με μεγάλη αγριότητα όταν αρνιόταν να "δουλέψει" ενώ αναφέρει πως ο κατηγορούμενος είχε τοποθετήσει εφαρμογή στο κινητό της για να ελέγχει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται. "...Με χτυπούσε συνεχώς το χρονικό διάστημα που ήμουνα σπίτι του ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους όπως ότι δεν έκανα σωστά τις δουλειές του σπιτιού. Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο.

Επίσης με βίαζε τον τελευταίο καιρό διότι εγώ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του και αυτός με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και με χτυπούσε εξαναγκάζοντάς με έτσι να κάνω σεξ μαζί του. Τελευταία φορά που με βίασε ήταν χθες το βράδυ και τελευταία φορά που με χτύπησε ήταν σήμερα το μεσημέρι. Επίσης με χτύπησε χθες και προχθές στο πρόσωπο και στα πόδια με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ μου έκοψε τα μαλλιά και έχυσε επάνω μου ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα" αναφέρει η καταγγέλουσα.